Csak nem értek valami? (beszélgetés)
5. Guruljka
2015. júl. 8. 14:40
Érdekelt ez a fura cím.
Habár így 5 év távlatából már eléggé mindegy lehet, én arra tippelek, hogy az összehúzó hatása miatt esetleg görcsöket okozhat várandósság idején.
(És nem értem, hogy miért pont ez a cickafark tea volt ennyire fontos. Ha csak picit gyanús valami, állapotosan nem kell fogyasztani, kész.)
4. Zizike babu (válaszként erre: 3. - Mikebubu)
2010. jún. 22. 21:19
Nem tudom akkor a google-ban kapásbol 2 oldal hazudik, meg a herbáriába a nő. Mindegy én olvastam meg mondták is de azt hogy miért sose mondták/irátk le.
3. mikebubu
2010. jún. 22. 21:10
Szó nincs róla hogy ne ihatnák. Egyébként Google-ba írd be: cickafark tea várandósság, és ezer meg egy találatot fogsz kapni. Szép napot:)
2. Márti86
2010. jún. 22. 21:10
Hát ez jó kérdés. Én annyit tudok, (amire nekünk bevált)hogy jó vérzéscsökkentésre.
1. Zizike babu
2010. jún. 22. 21:07
A cickafark teát nem ihatják várandósok, de miért és ha mégis isszák akkor mi történik?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
- Ma mérték a 6, 5 éves kisfiam iskolaérettségét, ahol 90-es IQ-t állapítottak meg! Szerintetek ez jó érték? Csak 1 feladatban hibázott!
- Ha nem értek csak az "emberekhez", mint ápoló sosem leszek anyagilag stabil?
- Mit jelent ha a vérben a GPT (alat) picit magas 38 (ref 10-31), de minden más jó? Tehát CSAK ez az egy érték rossz...
- Van itt akinek csak a TSH értéke magasabb, a T4 és T3 jó?
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk