Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)
túl közel van most még a szilveszter."
Már csak 363 napot kell felébredni és itt van
Azért mert ilyen hülyén alakult a kapcsolatunk még szeretem.
"Jövőre veled ugyanitt" kívánom
Sok szinházban nem voltam, de ezt láttam a József A-ban
"Rendithetetlen ólomkatona" , jó duma, tecc :)
Te is nyersz azon, ha kimozdulsz. :-)
Nem jó mindig odahaza ücsörögni. No, hát ötletnek nem volt rossz, - ámbár szerintem túl közel van most még a szilveszter.
Reméljük, - igen."
A pék nem remélte hogy ma kettővel több pizzzszeletet elad. Ő legalább nyert azon hogy kimozdultam
Ennyit se ért az egész
A "Rendíthetetlen ólomkatona" :-)
Milyen jó kis mozgékony vagy mostanság.
Hát vagy értékelni fogja az illetékes, - vagy nem.
Reméljük, - igen.
A kibaltázott napirendje
Itthon felejtettem a kocsonyát és még Karácsonyról, a mélyhűtőben egy nagy puncs szeletet
Gondoltam odaugrom elviszem, hamár megvettem
Telefont nem veszi fel
Ilyenkor kutyaséta v
van és "nem tudja a síöltöretből kiszedni" a telefont
Fél kettőkor ebéd, tehát el kellene találni azt az időrést amikor már nem kutya de még nem ebéd
Mert volt már ebből hiszti az ominózus krémes eset
Fel sem merül benne hogy van hűtője,nem kell azonnal befalni
Aműgy meg idegesit ha nem veszi fel a telefont, amilyen állapotban van/volt. Összekészitve a kórházi táska és csak ül nem tudja eldönteni hogy mentő vagy ugyismindegy ott a fotelben.....
Mindegy mi, odaugrom
Ebben a helyzetben jobb lett volna le sem venni a zoknit. Persze, meg se fordulna a fejemben, hogy a másiknak teher rám adni a zoknit reggel.
Igen, ez a nyomulás nem volt jó ötlet, de ilyen hosszú kapcsolat esetén meg lehetett volna beszélni.
Én többé biztos nem aludnék ott, különösen ilyen alacsony àgyon. Mi ez ? Vendégágy ? Ez nem való beteg, idős embernek ! Talán a fiának vették, ha néha muszáj az eltartónak ott aludni.
Hm, ez jó meglátás, sokkal jobb lett volna a kora reggeli órákban elegánsan eltávozni, - hisz akkor az ominózus zokni jelenetre már sor sem került volna. Igaz, ahhoz fel kellett volna tudni egyedül is öltözni, utólag tényleg könnnyű okoskodni. :-)
Alighanem sok volt időben a program a hölgynek, már a terhére volt a dolog. A második fele talán azért sikeredett kissé hisztisebbre. Fogni kéne a jelzéseit, hogy pillanatnyilag neki már elég, - inkább maga lenne és filharmonikusozna, holott valószínűleg tudja hogy azt Regina utálja. Az is csak amolyan "dafke".
Az együttalvás elmaradását én érteni vélem, esetleg már a nyomulás is a terhére lehetett, hiszen "ócskán van"... Ezt követően pedig jobban esett neki egy biztonságos távolság.
Az olyan alacsony kis dikókat egyébként meg tényleg ki kéne mindenhonnan selejtezgetni, nem is néznek ki jól, vendégágynak meg egy átok olyat használni egy idősebb embernek.
Tudom, utólag könnyű okoskodni, de...jobb lett volna, ha reggel 6-kor hazamentél volna.
Milyen szeretet van ott, ahol az egyik fél a beteg másiknak nem segít felhúzni a zokniját ? Vagy nem szívesen teszi, hanem nehezére esik, megjegyzéseket tesz ? A barátnőd már csak a jóban hajlandó Veled tölteni az időt, így érzem.
Persze, hogy alacsony a 25 cm- és ágy ! Mi tavaly vettünk a régi ágynál magasabbat, amin vastag matrac van, olyan, ami elég kemény, jó a gerincnek. Soha többé nem feküdnék rá az alacsony régire !
Teljesen megértelek, hogy a barátnőd mellett szerettél volna aludni ! Ő miért nem akarta ? Nem értem.
Valóban nem valami fényes, de éjfélig egész jó volt, még ha szét is akart esni a fasírt. Talán kifelejtődött belőle a tojás. Előfordul az ilyesmi, még jobb házaknál is... :-)
A tévés himnusz meghallgatása nem egy létkérdés, sok ember az éjfélt már amúgyis édesdeden átalussza, ha szilveszter van ha nem. Tán neked is azt kellett volna tenni, holmi nyomulás helyett. 😎 Tán akkor nem kellett volna egyedül aludnod. Tán mostmár mindegy is. :-)
A problematikus zokni, az ordítva muzsikáló Bécsi Filharmonikusok, és a "rossz" parkolás - azok úgy tulajdonképpen már nem tartoznak a szilveszterhez, - fátylat rá... :-)
Nézd, sikerült odajutnod, megvolt a közös kajakészítés, közös újév köszöntés, együtt voltatok, lehetne kérdezni, hogy mégis, mi kéne még?! :-) Ne legyen már az a bizonyos pohár félig üres a szemedben. Legyen inkább félig tele. :-)
Át kellene neveztetnem ezt a topikot "már tegnap sem sikerült"-re
Jóől indult szépen , elhülsésledtünk egs mással, kisütöttem a fafirtokat,amik szzsz nem voltak jól bekeverve mát sütés elött is szétestek
Prézli nemINDEGY,MEGCSINÉLTAM , EHETŐ VOLT
mUZSIKÁT VITTEM, ÉJFÉLIG JÓL ELVOLTINK, AZTÁN A SZOKÁSOS DOLOG
nEDM TALÁLTA A 0-ÓRÁT, A HIMNUSZT A TV-BEN. mINDEGY ITUNK EGY POHÁR PEZSGŐT
aZTÁN A FRANC TUÚDJA MI LETT
nYOMULTAM. aZTÁN INKÁBB ABBAHAGYTAM MERT REAGÁLÁS SEMMI
eLALUDTAM A VETETLEN HEVERŐN AMI SZÚK ÉS NAGYOM UTÁlOk EGYEDÜL ALUDNI, HA NŐVEL vAGYOK EGY LAKÁSBAN
LEGALÁBB ÁTÖLELNI HOGY ÉREZZEM Elvonult az ágyában, én reggel hat ótakor kijnyitottam az ágyat és nagyon ideges lettem, az egyedülalvás miatt
Megettem 2 Xanaxot de nem hasált sokat.
Déklben összeszedtem magam hogyx majd legviszem a kutyát, láttam hogy a b.np elég ócskán van
Nem! Felöltözött és levitte
Én a kb 25cm alacsony ágyról nagy tornamutatvánnyal tudtam csak felkelni
Bal zoknit fel sem tudtam venni mert nem hajlottak a gömbcsuklóim hogy elérjem a lábfejem
Ettöl megint hiszti mérthogy megkértem húzza fel azt a zoknimat
Aztán csakjnéztünk ki a fejünkből
Ő teljes hangerővekl hallgatta a Bécsi filharmonikusok műsorát ami engem a olaforra tesz
Kicsit rosszul hall az egyik fülére,k ezlrt a teljes hangerő ami igy is kevés nek
Anno vettem egy drótnélküli márkás fülhallgatót, Vedd fel azt. Nem kell
Már azon is ment a hiszti hogy miért nem a héz elött parkoltamm nem kelett volna a fájós lábammal meszzebröl sántikálni
Megoldottam, az én dolgom, nem ér ennyit hogy egy mondtat vita legyn rőla
Mert elszoktam a parkolástól és ugy éreztem nem férek oda ahova. Ezt kifogásolta legalább háromszor
Összeszedtem magam ée eljöttem.
Annyira rossz ilyenkor a hangulatom hogy le sem irható
Piros pont, legalább. Ez a doki valóságos Sherlock Holmes. Mint a dr. House..., de tényleg. Ez azért nem egy szokvány dolog, és nem derült volna ki soha, hogyha nem kéri azt a bizonyos irányultságú vizsgálatot is.
Ritka dolog, mégis előfordulhat, hát ha valóban ez volt a hunyó, akkor hurrá hurrá, kiderült, lebukott.
Én is mindmáig hálás vagyok egy "kukacos", nagyon alapos dokornőnek, aki gócot keresett holmi kis (de állandó) gyulladásra, és olyasmi derült ki a vizsgálódás során, - ami így időben kezelve bizony valószínűleg életmentő volt. Hálás voltam neki. Csak egy hatalmas virágcsokrot kapott, - de tudta hogy tudom... :-)
A fasírt sütés a csak kicsit hisztis barátnővel kitűnő program, most valószínűleg félreteszi ő is a morgolódást, éljen a szilveszter. :-)
Jó szórakozást, kellemes időtöltést, és mégegyszer: Buék! :-)
Rájöttél, hogy mi okozta az emésztési gondokat?
Beszélnem kell a doktorral
Hepatitisz E maradvány ellenanyagokat találtak. Az meg lezajlott májgyulladásra utal. dr.Google meg a tüneteket irja amik stimmeltek nagyjából
A többi Hepa A-B-C negatív
Piros pont a körzetinek hogy ilyen is eszébe jutott
Jobbakat mindenkinek mindenkorra, összeszedem magam, megyek barátnőzni, fasirtot sütni :)
Nade mire jutottál? Rájöttél, hogy mi okozta az emésztési gondokat? Nehéz rájönni... Annyi minden van, ami bezavarhat. És állítólag a covid óta tulajdonképpen már senki sem úgy működik ezen a téren, mint annakelőtte. Az aki nem esett át rajta, - de megkapta az oltásokat, annak a szervezetében is "ott van" az ami addig nem volt ott, és egész kiszámíthatatlanul befolyásolja a működést. Nahiszen. Ez már szinte misztikusan hangzik. Ezt attól a Dr. Tóth-tól hallottam egy netes videón,- aki szintén sztár gasztroenteorológus mostanában. Már egy "Szeretlek Magyarország" előzetesben is láttam őt szerepelni megvillanni.
Jól tetted, hogy elsütötted a sebváltó fogaskeréksort, hagy bütykölgessen kedvére az a motorimádó fazon, - nyilván azért szorította le az árat, mert nem egy pénzes valaki. Te meg megszabadultál az egyik megszabadulnivalódtól.
Ne törődj azzal, hogy életkor szerint hol állsz a statisztikai kimutatásokban, abban a bizonyos átlagban ott vannak a százévesek is... :-) Nagyon egyéni dolog ez. Legyél te az, aki javítja a jó magyar átlagot, és nem pedig rontja. :-)
Hozzon csupa jót a 205-ös esztendő neked és mindenkinek, aki idetéved (és aki nem)! :-)
BUÉK!
A 2025-ös év nekem se hoz sok jót, de muszáj remélni, hogy több jó lesz benne, mint amire számítok.
Már nem is Boldog Új Évet kellene kívánnunk, hanem hogy minél jobb egêszségben teljen el a következő év !
Boldog Új Évet kívànok !:)
Sikeresen teszteltem a kb két hónapos emésztési gondjaimat
Az abnormális fáradtság maradt. :(
Bagó pénzért eladtam egy motor sebváltó fogaskeréksort. Nem egy keresett cikk, ha van drága, kb negyed árért adtam mint a neten
Amúgy elment volna az ember. Ő is egy olyan motort rak össze mint az enyém
Mit hoz vajon a 2025-ös év? Jót szeretnék, de szerintem rossz lesz. Áll a majré bennem, túléltem a magyar férfi átlag halandóságot
Azt mondják új télikabátot ne csináltassak már és a tartós tej is kérdéses :)
Jobbakat
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek aki idetéved és aki nem
Na, már bor is van alkoholmentes? A sör egyébként egész jó alkoholmentesben, már kóstoltam azt is.
Igen, valahogy én is így vagyok vele, hogy ha már egyszer iszunk, akkor igyunk normál, rendes, butító alkoholt. :-) Vagy ne igyunk. Énnekem az az alternatíva, hogy igen vagy nem. Nem pedig az alkoholmentes ital.
Én nem iszom semmiféle alkoholt, - az alkoholmentes pezsgőt ennek ellenére utálom. Az mégis, micsoda? Valami szénsavas, cukros izé, amiben valami vegyszerrel megpróbálják az alkohol jelenlétét pótolni? Brrrr... :-)
Úgyhogy jeles alkalmakkor mégis iszom pár korty normál pezsgőt. Bár ezen a szilveszteren aligha fogok. Majd előtte, meg utána. :-)
A lányodnak sem jelent túl sokat az hogy "január 1.". :-)
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál, ha tudnád, hogy holnap élsz már csak?
- Fogyjunk együtt mától! Nincs holnap csak ma és most! Cselekedjünk!
- E. coli baktériumot találtak a vizeletemben. Antibiotikumtól félek, dokival csak holnap tudok beszélni. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Egy hétig csakgyümölcs és zöldség. Mennyit lehet vele fogyni? Velem tartasz holnaptól?
- Karácsonyra és az új évre én csak azt kérem, jól sikerüljön...
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?