Csak egy kérdés (beszélgetés)
Szerintem azért ez nem olyan vészes.Nálunk is volt ilyen hülyéskedés.Eltelt egy kis idő, gyűrűnk van, de esküvő még nem volt.mondjuk ahhoz most nincs pénzünk, de nem ez a lényeg.
Ha szeretitek egymást akkor ez nem hiszem, hogy nagy gondot okozna.A párom is tartott biztos attól hogy netán nemet mondok, de mi ezt többször átbeszéltük.Ez a lényeg.Legyen megbeszélve.
Igen gondoltam már rá hogy milyen lenne vele házasokként élni! Azt hiszem hogy ha tényleg komolyan gondolná és ezt be is bizonyítaná nekem hogy ő már pedig velem képzeli el az életét, Igent mondanék.
Csak ő 21 éves és a kora miatt gondoltam azt hogy talán a tegnapi kijelentést ő is tréfának fogta fel, és csak kíváncsiságból tette fel a kérdést hogy 1 esetleg 2év múlva elfogadnám e a gyűrűt...
Én úgy gondolom, hogy lát a kapcsolatotokban rációt és úgy gondolja, hogy alkalmas lennél a feleség, anya... szerepre.
Ezért esett rosszul neki a kijelentése...gondolom.
Valószínűleg Ő úgy képzelte el a kapcsolatotokat, hogy ha megérik a dolog, akkor elvesz.
Egy pasi soha nem mond ilyesmit viccből!
szerintem beszélj vele, mert mélységesen megsértetted :S
Szerintem ne vedd viccnek, nem tudom ugyan, hány évesek vagytok. Férfi ilyesmivel ritkán poénkodik...
Én is ilyen vagyok, mint Te :) A legijesztőbb dolog az a kis karika :)
Nálam még azzal is meg van toldva, hogy félek az érzelmektől, ergo tiplizek ha csillanó szemet látok :)
De ez nem annyira jó :) Ha szereted, akkor ne mondj neki ilyet, mert biztosan rosszul esett neki, akármennyire is viccnek szántad :)
Ritka az olyan férfi, aki önszántából nősülne, általában a nők szokták szorgalmazni :-)
Ha tényleg komolyan gondolja, örülhetsz!
Tegnap azt mondtam a barátomnak (poénból) hogy én soha nem akarok férjhez menni!! erre ő tök komolyan vette és azt mondt:és mi van akkor ha én azt mondom a suli befejeztével hogy legyél a feleségem2 -akkor hozzán sem jönnél? mondtam(szintén viccből) hogy nem4 erre ő: akkor most be is fejezhetjük mert "felelegesen teperek"
kérdésem: komolyan gondolja és feleségül akar venni? halál komolyan mondta amit mondott!! na?