Ha csak egy rövidke kérdésed lenne... (tudásbázis kérdés)
francokat használhatta fel 😁
saját jogán járt el és így a születési anyakönyvi kivonat kellett, semmi más
lehet megvan
Szükséges iratok
A kérelmezőnek a személyazonosságát igazolnia szükséges. Ha a kérelmező a kérelem benyújtásakor rendelkezik vagy a kérelem benyújtását megelőző évben rendelkezett érvényes állandó személyazonosító igazolvánnyal vagy a személyazonosságát igazoló más érvényes okmánnyal, akkor az igazoláshoz ezt felhasználhatja.
Persze...Bécs,rácsaptam,mint gyöngytyúk a ...
Amúgy is a szükséges dokumentumok között ott a szülő személyi v útlevele,ezt már hogy?
Kiskorú ügyfél esetén, a helyette eljáró törvényes képviselőjének igazolnia szükséges...
A 14. életévét betöltött kérelmező önállóan jogosult eljárni az állandó személyazonosító igazolvány igénylésekor, a szülők személyes megjelenésére, aláírására ilyenkor nincs szükség. Szükséges dokumentumok: Gyermek magyar születési anyakönyvi kivonata.
nem tudjátok véletlenül, 15 éves gyerek első személyi kérelménél...
lejárt útlevele van, így mivel tudja magát igazolni? rémlik, hogy az útlevélhez anyakönyvi kivonat kellett, de 2 szülő is.
szerintetek kell mindkét szülő ilyen esetben? elvileg 15 éves kor felett egyedül is intézhetné, de így nem tudom...
hát igen. délután megnéztem az összes oldalt amit írtak. kivéve peti esernyős oldalát. mindegyik nagyobb baromságot írt mint az idokep.
ha nem tapasztaltam volna hogy lehet előre jelezni normálisan, azt hinném ez csak ezoterikus humbug
végülis az sem baj 😀
de a legjobb az lenne ha lesz még kérdésem... jönne valaki válaszolni
vagy másnak lenne egy kérdése, az sem kizárt 😀
Magyarországnak nincs műholdja,így vesszük az adatokat,és abból készül kalkuláció(úgy vesszük?)...
Ez jó oldal am
Reggelente nézz fel az égre, az a legmegbízhatóbb..-)
vagy www.szentpeter@idojaras.hu
... aminek nem szükséges egy újabb fórum ...
ez most így ellentmondás, hisz most nyitottam egyet 🙂
További ajánlott fórumok:
- Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
- Csak egy Anya? Vagy a gyereknevelés munka lenne?
- Rossz szülők lennénk, csak mert nem tetetjük el a köldökzsinór vért?
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?
- Mi lenne az az egy (CSAK EGY!) tanács, amit egy frissen szült, első gyermekes anyukának adnál?
- Csak egy rövidke kérdés!