Csak akkor hatásos a torna igazán, ha az ember izzad is? (tudásbázis)
Minden torna hatásos.Például,ha hasizom erősítő vagy csipő és popsi formáló gyakorlatott csinálok 40 percig akkor,nem izzadok.Viszont ettől még ugyanolyan hatásos,hiszen a hasam kockásodik.
Izzadni csak akkor fogunk mozgás közben,ha magas pulzusszámmal tornázunk,ezt leginkább karmunkával érhetjük el,vagy pl. futással.Ezek a legjobbak a zsírégetésre.
Szóval osztom a véleményem az előttem szóló egyik hölgyel,minden torna hatásos,csak nem mindegy,hogy mi a cél.Az alakformálás,vagy a zsírégetés.
Azért kérdeztem az elején, hogy milyen hatást kíván elérni. A torna önmagában jó. Ha nem izzaszt, akkor formál, hajlékonnyá tesz.
Ha izzaszt, és a pulzus is emelkedik, akkor fogyaszt is.
Önmagában az izzadás nem fogyaszt, ha így lenne, akkor a változó kor után csak karcsú nők lennének:)
Csak nem folyadekvesztessel lehet fogyni. A folyadek fontos, nem veletlenul a szervezetunk 70%-a az.
Sot, edzes kozben, utan is kell sok folyadekot inni. Es az, hogy meregtelenit, annyit tesz, hogy sokat kell inni.
Feltehetnénk fordítva is a kérdést! Ha izzadok, akkor hatásos?
Szerintem nincs ilyen szoros összefüggés!
További ajánlott fórumok:
- Melyik hatásosabb? A délelőtti vagy délutáni torna?
- Alsó fertályra (has, fenék, comb) tudtok valami hatásos fogyasztó tornát ajánlani? Bíró Ica hatásos?
- Hatásos diétát keresek amihez nem kell mozogni. Nem lustságból de keveset alszik az örökmozgó gyerkőc igy nem tudok tornázi:(((
- Túl sok torna vastagit vagy hatásos? Mi az ideális zsirégető torna mennyiség egy héten?
- Lefogytam és a hasam megereszkedett. Tudtok valamilyen kozmetikai kezelést rá ami igazán hatásos?
- Igazán hatásos szemránckrémet ( mély szarkalábakra) tudtok?