Covid ellenanyag mértéke oltás nélkül (beszélgetés)
2 féle teszt van.
Amit nekem végeztek 3270 bau/ml-ig mér, az nekem februári átesés+májusi 2. Pfizer után 3201 bau/ml. Ez 22000 au/ml-nek felel a többi labornál. November végén volt ez az érték, elmúlt hónapokban nem voltam covid-os. Long covid miatt 2 hónappal betegség után már oltattam lett rendes védelmem ezek szerint. Hogy covid ellen mit ér azt senki nem tudja szerintem;)
Simán elképzelhető, hogy valaki immunrendszere nem reagál az oltásra. Mivel nem kész ellenanyag van benne, nem fut le a szükséges háttér"program".
Azt is látjuk, hogy sokaknál megfázásos történet, másokat nagyon megvisel.
Ahogy nem lehetünk szüzek és ku.vák egyidőben, sosem tudjuk meg, mi lett volna, ha...
Számtanilag teljesen jó.
Bár lehetséges, szerintem többször elkapni ritkának számít, pár esetről tudunk, még itt a neten is. Nekem nincs ilyen ismerősöm.
Ejha, aaaz igen!
Kolléganőm 22 ezrét is sokallottam...
Akkor voltunk covidosok, amikor még nem volt oltás.
Utána nem jutott eszembe megnézetni, mert nem volt még felkapott vizsgálat. De 2.oltás után 8 hónappal igen, 4780.
Beadattam a harmadikat, mert olyan helyen dolgozom, ahol tudok elbújni.
További ajánlott fórumok:
- Covid légúti tünetek nélkül, hőemelkedéssel. Szednétek a Favipiravirt?
- Voltam ellenanyag szűrésen és pozitív lett az eredmény, pedig A RH+ az én vérem és a páromé is. Járt már valaki hasonlóképpen?
- RH negativos kismamáknál ha ellenanyag termelődik a szervezetben mi történhet?Volt már vkinek, mik a tapasztalatok és teendők ez esetben?
- Rh negatív vagyok, második terhességemnél termelődik ellenanyag. Volt már valaki így?
- Szülés után ellenanyag lett a véremben.Hogyan lehetséges?
- Terhesség 24.hetében pozitív ellenanyag