Combból sertéspörköltet ti mennyi ideig főzitek? (tudásbázis)
21. klenca (válaszként erre: 14. - Evangelika)
2011. okt. 28. 21:37
Mert az ízét nem befolyásolja, de omlós lesz tőle. Ajánlott még hüvelyesekbe is tenni.
20. 04e95f637a
2011. okt. 27. 19:57
ahogy egy ismerősöm mondaná: chatpöri :D
19. 04e95f637a
2011. okt. 27. 19:55
hát,pár hsz nek,és privinek le kell mennie,mire megfő :)))
18. 6ee0ffb012
2011. okt. 27. 19:51
Amíg puha nem lesz a husi.De egy óránál tovább soha nem kellett még főzni,mindig szuper-finom-puha lett :))
17. e32d76b828
2011. okt. 27. 13:44
az attól függ...
milyen öreg is ez a disznó?
16. Cepheus
2009. aug. 5. 21:49
Kb. másfél óráig.
15. gyöngyi
2009. aug. 5. 08:12
1 óra kuktában.
14. evangelika (válaszként erre: 3. - KRISZTAL)
2009. aug. 5. 08:00
Miért raksz bele szódabikarbónát?
13. Klimpírozi
2009. aug. 4. 13:05
ha ez kérdés, és komoly,a kuktára érkezett válasz,a manuális kézpróbát mindenkor praktikusnak ítélem...fakanál bemer egy idő után, hús kiemel, megkóstol...dönt főz, nem főz.....
:))))
12. Miss Marple
2009. aug. 4. 13:03
1-1,5 óráig sima lábasban tető alatt és miután elzártam alatta, még egy kicsit hagyom állni(10-30 percet)
11. 6b9378941a
2009. aug. 4. 13:01
Kuktában 1 óra és még hagyom puhulni a gőzében!!!! Maximálisan világbajnok!!!
10. Papp Szilvia
2009. aug. 4. 13:00
Jajj, nekem csak 40 perc átlag...De félig főzöm csak takarékon, félig nagy lángon...
9. c69ff6d3e9
2009. aug. 4. 12:50
1 óra
8. 95a0f7ade3
2009. aug. 4. 12:47
Én falatnyi kockákra vágom (hogy a gyerekek is meg tudják enni). Takarék lángon, platnin 2 óra hosszát főzöm.:)
7. carolll
2009. aug. 4. 12:44
Én is inkább 2 órát, de mondjuk én úgy szeretem a pörit, ha szinte rostjaira szétfő a husi és jó sűrű a szaftja. Nyámi!!!!
6. 9c8432d068
2009. aug. 4. 12:38
Természetesen addig,ameddig meg nem puhul a hús :)))
5. pemete
2009. aug. 4. 12:37
Nekem max egy óra alatt omlósra szokott puhulni a combból a husi.
4. mama_gold
2009. aug. 4. 12:36
Én is 1,5 - 2 órát legalább:( Nem tudom miért ilyen soká fől meg, de ha hamarabb lekapcsolom, tuti rágós. (Biztos 100 éves disznókat árulnak:D)
3. kRISZTAL
2009. aug. 4. 12:35
Két óra+késhegyni szódabikarbóna.
2. azure_
2009. aug. 4. 12:33
Két órát biztosan de általában kóstolom. Nézem, hogy a hús omlós lett e.
Én rakok bele magyaros fűszerkeveréket és pörkölt kockát valamint egy kevés (nagyon kevés!!!) mustárt. Isteni íze lesz. Különleges. Nálunk a család a csodájára jár a pörköltemnek és ha összejövetel van csak én főzöm. :) Most elárultam a "titkot"!!! :) Próbáld ki. Magyaros fűszerkeverék!!! ez a titka...
1. 3bfe537d39
2009. aug. 4. 12:30
Combból sertéspörköltet ti mennyi ideig főzitek?
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudnék combból és a vádlimból fogyni?
- Ti hogyan főzitek a töltött káposztát?
- Hogy főzitek a rizst? Nem zacskós, előfőzöttet! Beáztatjátok a rizst előtte? Vagy csak simán sós vízben?
- Hogy főzitek a sonkát?
- Hogy fogyjak combból és fenékből?
- Őrölt pirosparika helyett paprikakrém? Sertéspörköltet szeretnék csinálni, de kifogytam a pirospaprikából.