Colonix vásárlásához partnert keresek (beszélgetős fórum)
valakinek eladó toxinout ?
Szia. Engem érdekelne az eladásra kinált colonix.Mennyiért árulod? Köszönöm :Margit
Sziasztok
Van egy teljesen bontatlan csomag Clonix-om és egy bontott de csak pár darab hiányzik belőle. (én nem tudtam beszedni)
Szeretném eladni, és megpróbálnék helyette valami mást.
Sziasztok. Ha valakinek van feleslges colonix, szívesen átvenném. ...
Sziasztok! ha van vkinek el nem használt illetve be nem vált colonix átvenném kedvező áron. (Budapest) küldj egy mailt a ledit@citromail.hu-ra
Köszi.
szia én kiprobáltam szerintem nem jo,nekem ez a tapasztalatom
Sziasztok,
Colonix vásárláshoz partnert keresnék Pesten.
2 havi colonix csomagot átadnék.
Szia Colonixhoz betársulnék aktuális még?
Sziasztok!
Én is partnereket keresek Colonix vásárlásához, de Egerben!
Szia !
Szívesen segítenék, írj kérlek.
liza2010agap@gmail.com
Jelentkezőt várok egy csomag Colonix-re! Barátnőmmel vettem 2 csomagot, de neki még sem kellett, így rajtam maradt egy havi adag. Ára 20 690 Ft (2300 Ft-tal olcsóbb, mint ha csak egy csomagot rendelnél), Budapesten vagyok. clarissanemeth@vipmail.hu
Már megvettem és nagyon jó.
Partnert keresek colonix vásárláshoz. Esetleg valaki?
Szia Aagika. Sikerült találni más vásárlókat is? Én kerestem más oldalakon is ,de egyenlőre sikertelenül. Jövő csütörtökön megyek Pestre azaz 29.-én. Remélem megfelel Neked is ,esetleg a többieknek is ,ha van még valaki. Hogy beszéljük meg a találkát? Privát üzenetben el tudnánk küldeni egymásnak az email cimet ,vagy mobil számot?
Szia Péter! Én is 1 csomaggal szeretnék venni, és még tudok várni. De remélem tudsz jönni hamarabb :) Elég 1 héttel előtte szolni.
Még jelentkező vásárlókat keresünk!!! :)
Üdv: Ági
Sziasztok. Szlovákiában lakom. Május elején utazom Budapestre , akkor szeretném megvásárolni , de lehetséges , hogy hamarább , esetleg április 20.-a környékén. Pontos időpontot még sajnos nem tudok. Aagikaa Te hány csomagot szeretnél vásárolni? Én egyenlőre egyet,aztán meglátom milyen a hatása. Elég , ha egy héttel előtte jelentkezem?
SZia Péter!
Én még mindig keresek partnert és még tudok várni is. Meddig kell várni? :)
köszi
Ági
Három-négy hét múlva szeretnék colonixot vásárolni , ehhez keresek partnert Budapestről.
Sziasztok!
Szeretnék rendeni 1 adagot, és keresek társ(ak)at, ugy jóval olcsóbb :)
Jelentkezzen, aki szintén igy gondolja (pesten...)
Szia
Nekem szükségem lenne egy havi adagra. ha aktuális neked akkor szolj
Szia! Már nem keresek. Hamarosan a második hónap végére érek, a harmadikat már nem kezdem el. Amúgy nekem nagyon bevált.
Halihó! Csilla vagyok. Keresel még partnert?
ííjjj, sajnos asszony most ment zuglóba, pedig ha előbb olvasom...
Sziasztok! Kérem jelentkezzen, aki szeretne egy havi colonixet rendelni, nekem a jövő héten esedékes lesz a beszerzése!
bocsi le maradt az M betű
én a 3 hónapos kúrát végigcsináltam , kitűnő a hatása
tényleg rémségek távoznak az emberből!!
A neten a colonix oldalán minden le van írva.el rettentő képekkel.én próbáltam.Sajnos nem ittam elég folyadékot,pedig azaz alapja.
Drága az?
Én is kíváncsi lennék a hatására:))
További ajánlott fórumok: