Clatronic robotgép tapasztalatok (beszélgetés)
:) Szia! Ezt is megnéztem, nekem ennek húzós az ára. :P De tud ő is, ahogy olvastam, bár első ránézésre olyan, mint egy tálas mixer. :))) Még jó, hogy írták a további jó tulajdonságait! :))
Röhej, mert amit Én régebben néztem gépet, amikor először kattantam meg egy ilyen masináért, az 60.000 -től kezdődött, aztá onnan fölfelé a csillagos ég... :) De hát azok olyasmik voltak, mint a Nigella-é a főzőműsorban. :D Szeretek ám álmodozni, de aztán felébredek, és belelóg a kezem a bilibe. :P Pedig még a Drágám meg is venné nekem, elég lenne szépen ránéznem, de a józan eszem mindig megakadályoz az efféle mutatványoknál, mondván, hogy jó nekem az egyszerűbb is! :P
Remélem összejön a géped, majd jelezd, hogy végül milyet vettetek! :)
Szép napot!
Szia! Megnéztem, ez komoly gép. :) Nekem azért nem kellene, mert minden egyebem van, ami hozzá tartozik és így a többi gépem feleslegessé válna otthon, a helyhiányomról nem is beszélve! :)) Aki viszont most "tölti" fel az új konyháját, annak nagyon szupi lehet ez e gép. :)
Nekem kimondottan egy olyan gép kell, amivel keverhetek, dagaszthatok stb. anélkül, hogy ott kellene állnom mellette. Kézi habverőm is van, sajna nem keverőtálas, így hát ugye azt is tartani kell... :P Ezeket szeretném kiváltani egy nagyobb, komolyabb, strapabíró géppel.
De azért köszi, hogy ajánlottál gépet és megosztottad velünk a tapasztalatodat, nagyon kedves vagy! :)
Szép napot!
Hát nekem azt mondták Bosch-t ne vegyek és apa se vesz Bosch szerszámokat, mert meg van róla a véleménye. EZek ellenére először én is ezt a gépet néztem, de mosta találtam egy kenwoodot. Tán megfelelő és lehet még rábeszélem apát. :)
Nekem bosch robotgépem van. Nagyon szeretem és dagasztani is lehet vele,nem ég le tőle a motorja. Itt egy link róla:
"Én is vettem egy clatronicot,de már itthon megbántam,hogy megvettük.Aztán amikor kipróbáltam akkor még jobban megbántam,hogy megvettük.Nincs semmi ereje hiába volt ráírva,hogy 1000W.Nem volt a fele ereje sem.Így hosszas rábeszélés után megvettük a másik gépemet a KENWOOD-ot.Ez már 100*jobb mint a clatronic.Nagyon szeretem!Azt nem is írtam mi a neve KENWOOD CHEF CLASSIC KM336."
Ezt kaptam a blogomon. Csak a kenwoodokkal jelenleg egy bajom van: nincs annyi pénzem épp rá! Ezért keresek olcsóbb, de megbízható megoldást! :S
Sziasztok!
Konyhai robotgépet szeretnék venni, ami dagaszt, habot ver és kever, persze az sem baj, ha van hozzá valami plusz feltét is.
Az alábbira gondoltam:
Vélemény? Vagy valami hasonló kaliberű gép, ami megbízható és az ára max. 40ezer??? Mindenképp venni akarok ilyet, a kérdés, hogy melyik éri meg mind árban, mint teljesítményben?!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Clatronic légkeveréses főzőedény tapasztalatok és receptek
- Elővettem a Clatronic márkájú kenyérsütőgépemet, de nem találom, hogy kell beprogramozni. Vki tud nekem segíteni?
- Qilive 600114761 konyhai robotgépről van valakinek tapasztalat?
- Moulinex robotgép negatív tapasztalat!
- Bolygókaros konyhai dagasztógépet vennék. Clatronic vagy Bomann? Mik a tapasztalatok?
- Beck konyhai robotgépről tapasztalatok?