Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Clatronic légkeveréses főzőedény tapasztalatok és receptek fórum

Clatronic légkeveréses főzőedény tapasztalatok és receptek (beszélgetés)


2016. máj. 30. 08:48

Nekem az egyik kedvencem vele a csirkecomb krumplival. Fogj 5-6 csirkecombot, tedd be egy tálba. Egy másik tálba önts kevés olivaolajat, bele fokhagymasót, borsot, pirospaprikát. Az így kapott masszát ráöntöd a combokra, a bőr alá is kend be mindenhol. A legjobb ezután akár egy napig állni hagyni, de akár azonnal is süthető.


A burgonyát vád kis kockákra és kend be ugyanilyen masszával. A krumplit beteszed a halogén sütő aljába, a rácsra pedig a húst. Max hőmérsékleten kb 20-25 perc alatt ropogósra sül az egész.


Nekem egy másik típus van egyébként, Sencor SMH-330 [link]

2016. jan. 30. 10:22
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy pl. aki fasírtot, vagy töltött husit, netán muffint, sütiket, pogácsát süt benne, az hogyan teszi? Nekem is van ilyen edényem, de ilyen dolgokat nem sikerült még sütnöm benne :-( Sem töltött dagadót, sem egyszerű fagyasztott rétest pl. Szerintem azért nem süti meg rendesen, mert nem alsó-felső sütéssel "dolgozik". Oké, tudom, hogy erre van a légkeverés, de az enyém halogénes, légkeveréses sütő. Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnék sütni? Kipróbált, bevált recepteknek is nagyon-nagyon örülnék! :-) Köszönöm előre is, további szép hétvégét kívánok Nektek! :-) Üdv., Mónika
13. szovak
2015. jún. 13. 22:03

Sziasztok! Nagyon hálás lennék, ha valaki adne ötleteket, esetleg recepteket a sütő haználatához. E-mail címem:

peniko@vipmail.hu

12. petria (válaszként erre: 8. - Szöszi71)
2011. nov. 11. 18:50
Szeretnék érdeklődni,hogy vált be ez a termék s honnan tudnék hozzá recepteket találni.Előre is köszönöm..Petria
2011. jún. 18. 12:45
Két maréknyi rizsa (próbaképp) egy fém kis tálban teli vízzel, dupla alufóliával lefedve kb 45-50 perc alatt 225°-on készült el tökéletesre
2011. jún. 18. 10:43

Sziasztok!

Most kaptunk egy ilyen főzőedényt. Eddig csirkecombot, párolt zöldséget és muffint csináltam benne. A csirkecomb kicsit rágós lett, mert hamar kivettem az alufóliából. A tapasztalatom az, hogy ajánlatos fóliába tenni, alá vizet önteni, és a sütés 3/4 részében abban sütni, talán félidőnél megfordítani benne óvatosan, és a sütés vége felé, ha már finom omlósz a husi, akkor kivenni és megpirítani a külsejét :). A zöldséget a teflon edényében alatta pici vízzel alufóliával letakarva sütöttem, de viszonylag ropogós és kicsit nyers maradt (répa és karfiol), viszont így a szüleimnek jobban ízlett:).

A muffin csodálatos. Eredeti recept szerint 170 fokon 20-25 perc, de ebben 150°fokon 15 perc alatt kész lett. Már nincs is belőle (2 órája készült el, 13 db).

Most próbálok benne rizsát csinálni, kíváncsi vagyok hogy sikerül. Majd megírom a tapasztalatot.


üdv.

2011. márc. 9. 20:11

sziasztok

Elromlott a fritőzöm. A neten olvasgatva akadtam rá a légkeveréses halogénes főzőedényekre. Most a Clatronic HLO3322 11eft metroban.


Akinek van ilyen készüléke írja meg érdemes e megvenni. Az olajsütőt váltanám ki vele. Családom nagyon szereti a rántott dolgokat és a hasáb burgonyát. Főleg ezek készítése érdekelne .


Kérlek benneteketek írjátok meg tapasztalatotokat.

2010. dec. 14. 13:40

Sziasztok!


Mostmár nagyon megszerettem a főzőedényemet. Egyre több dolgot próbálok ki benne:) Legutóbb a töltött husit sütöttem meg, majd a levében brokkolit pároltam ami nagyon finom lett:)

2010. nov. 8. 08:22

Sziasztok!


Köszönöm a segítségeteket!

6. emagdi (válaszként erre: 4. - Szöszi71)
2010. nov. 5. 11:20

itt a fórum linkje:)

[link]

2010. nov. 5. 09:03
flavorwave turbo oven a neve :-)
4. szöszi71 (válaszként erre: 3. - Emagdi)
2010. nov. 5. 08:50

Szia!

Mi a TV Shop-os márkaneve?

Most nem jut eszembe.

2010. nov. 5. 08:49

van már ilyen fórum, a tv shopos márka nevével (ami gyakorlatilag ugyanez, csak drágább:))

ott érdemes olvasgatni, már csomó recept, meg minden van fent!


amúgy a szárazságot ki lehet küszöbölni, ha kis vizet teszel az edény aljára főzés közben

2010. nov. 5. 08:36
Szia! Mi is kaptunk egy ilyet tavaly karácsonyra. Én nagyon szeretem. Egy problémám van vele, hogy a húsok elég szárazak lesznek benne. De a fogyi szempontjából meg az a jó. Mikor fasírtot készítek benne (általában darált sertéscombból csinálom) még abban a húsban lévő zsír is kicsöpög belőle. De szerintem teljesen más íze van így, mintha olajban sütnéd. Számomra finomabb, természetesebb az íze. Aki egészségesen, zsírok, olajok nélkül, vagy csak minimálissal akar főzni annak csak ajánlani tudom. Próbáltam már benne piskótát is sütni, de az nem nagyon lett jó, arra marad a sima sütő.
2010. nov. 5. 08:26

Sziasztok!

Névnapomra kaptam egy légkeveréses főzőedényt. Szeretném kikérni tapasztalataitokat és recepteket az edényhez. Előre is köszönöm!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook