Citromos, morzsás spagetti recept


50 dkg spagetti,
1 db biocitrom,
0,5 dl olívaolaj,
12 dkg reszelt sajt,
5 dkg zsemlemorzsa
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, bazsalikomlevél
A Citromos, morzsás spagetti elkészítési módja:
Megfőztem a tésztát sós vízben. Megpirítottam a zsemlemorzsát egy csipet sóval egy kis olajon és félretettem. Lereszeltem a citrom héját és kinyomkodtam belőle a levet. Egy nagy tálban összekevertem a citrom héját, a levét, az olívaolajat, a sajtot, és fűszereztem. Amikor a spagetti elkészült, leszűrtem és hozzákevertem a citromos keverékhez. Hozzátettem egy keveset a tésztavízből és jól átforgattam. A pirított zsemlemorzsával meghintve tálaltam. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. ápr. 27. 22:15
A citromos, morzsás spagetti elkészítési módja és hozzávalói.