Cirkusz (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem a Wertheim család előadása tetszett.
Szeretem a vadnyugati veszélyes késdobáló számokat.Az eddig látott magyar cirkuszok között
szerintem az ő késdobáló számuk a legjobb.
Magyar előadóktól náluk láttam először két nővel előadott, forgó célponra történő késdobálást.
Bátor lehet a lánya és a felesége.
Sziasztok. Várom a hozzászólásokta, illetve írjon aki szintén kedveli a késdobálós számokat.
Én nagyon szeretek cirkuszba járni.
Mindig ráveszem a unokámat,hogy menjünk cirkuszba.
A lányom azt hiszi,hogy csak kedveskedni akarok a gyereknek,de Ő nem is tudja,hogy én vagyok az az őrült,aki imádja a cirkuszi előadásokat.
Különben kiskoromban,cirkuszos szerettem volna lenni.
Szia!
Én tavaly, a születésnapomra kaptam egy jegyet a Cirque du Soliel , budapesti előadására.
Napokig voltam a hatása alatt!Fantasztikus volt!
Ha jönnek még Magyarországra, feltétlen menj el megnézni!!Felejthetetlen élmény!
Örülök, hogy összegyűltünk így páran. :-)
Amikor kicsi voltam, akkor szinte állandóan jártam a cirkuszba, nagyon szerettem, mindig közvetlenül a porond mellé ültem a szüleimmel.
Aztán jött egy hatalmas szünet. Legközelebb már a párommal voltam, még tavaly. Másodszor meg most vasárnap. De most nem ültünk a porond mellé, mert a párom retteg a bohócoktól. :-D
Nos igen, tényleg annak van sansza kicsit szerepelni, aki "beül az oroszlán barlangjába". :-D
Cirque du Soleil
:)
Ettől igényesebbet én nem tudok - persze élőben nem láttam.
Itt vidéken nagyon változatos a cirkusz. Sokáig nem mentem, mert volt egy nagyon rossz élményem, csak az alapvető cinizmusom miatt "éltem túl" az előadást. Mint valami Mrzek novella, olyan volt: négy munkatárs vitte az egész műsort, de minden volt: bohóc, bűvész, légtornász, sejthetitek... Így hát alig akartam elmenni legközelebb sok év múlva, de meggyőzött a férjem: és valóban! Richter-féle Magyar Utazó Cirkusz - nagyon igényes, szórakoztató, és magyar...
Nekem a Magyar Nemzeti Cirkusz a kedvencem, már többször láttam őket. Igazi látványos show-val állnak ki mindig az emberek elé, ami nemcsak a gyerekek, de a felnőttek figyelmét is leköti.
Nagyon látványosak a lovas jeleneteik, amivel egy európai cirkusz versenyen első díjat is nyertek.
Nekem a Richter Flórián a kedvencem. Nagyon jó pasi, és a gyerekei is gyönyörűek.
Várok ide mindenkit, aki szeret és szokott is cirkuszba járni (még ha csak néhanapján is).
Melyik a kedvenc "társulatotok", milyen műsorszámokat szerettek, gyermekeitek szeretik-e, vagy félnek tőle?
Szóval tényleg bármilyen cirkusszal kapcsolatos dolgot várnék itt. :-)
Az ötlet, hogy nyissak egy ilyen topicot, egyébként onnan jött, hogy tegnap voltunk a párommal (megint) cirkuszban. A Picárd Cirkusz előadásán. Bohócok, késdobáló, pónik, kígyó, szóval mindenféle volt, nekünk tetszett! :-)
További ajánlott fórumok:
- Kislányom képes reggeltől estig cirkuszolni a semmin! Mit tehetnék?
- Mit tegyek, hogy napközbeni elalvás ne egy cirkusz legyen?
- A cirkuszosok gyerekei hogy járnak iskolába, óvódába? A szinte egész éves vándorlás miatt kérdezem.
- Kenyeret és cirkuszt - avagy hogyan etessünk meg egy egyévest?
- Igaz, hogy "kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni?"
- Vitt már valaki 1.5-2 éves gyereket cirkuszba?