Ciklus 3. napi hormonvizsgálat. Ha a 3.nap hétvégére esik, akkor ...? (tudásbázis)
sajnos még nincs,9 hónapja várjuk...
remélem,a héten összehozzuk.
ovu tesztelek,de ma belecsapunk a lecsóba és 3 napig meg sem állunk!:-D
na jó,de.:-))
szőröcskék nőttek?jaj,az nem jó hír.PCOS gyanús?
Igen babát szeretnénk. Össze is jött márs-ban, de 7 hetesen elhalt. Nekem sem csináltak volna ezért, mivel még ,,csak,, az első, de közben az államon elkezdtek szőrök nőni, ezzel a problémával mentem orvoshoz, és e miatt küldött el. amúgy érdeklődj csak nyugodtan::)
Neked van gyerkőcöd?
akkor egy teljest mondhatni.Az jó.Mármint,h kérik.Én magamtól mentem.De ez más tészta.Csak érdeklődtem,remélem,nem gond!:-)
Babát szeretnétek,vagy van valami probléma?
Szia.
Hát elég sok mindent tesztoszteron, t3, t4, prolactin, progeszteron, FSH, LH....
igen,a doki majd megmondja.De a lapodra úgyis ráírják,h éppen hanyaidk napon vagy és úgy alakítják a referencia értéket!ne aggódj,megldják úgy,h a legjobb legyen.
Megkérdezhetem,h mit néznek?
(nekem prolaktint néztek)
Beszélj a dokival aki elküldött és megmondja, hogy hamarabb vagy később menjél - én pont 3. napon voltam, de egy barátnőm épp ezért 2. napon, de mondjuk ha a 3. napod vasárnap, akkor lehet azt mondja a doki, hogy menjél hétfőn.
Szerintem kérdezd meg :)))
További ajánlott fórumok:
- Ti elmennétek egyedül egy 3 napos hétvégére?
- Wellness hétvégére - hova?
- Ha péntekig vagyok betegállományban, akkor hétvégére is kiírnak?
- Ha 27napos a ciklusom, és a 21napon volt pém, akkor mikor érdemes legkorábban tesztelni? Palástfű teát lehet ilyenkor inni?
- Most írtak ki hormon vizsgálatra. Vasárnap volt tüszőrepim, viszont ma megjött a 15.napon. Akkor most honnan számoljam a ciklus napokat?
- Ha vezetem a ciklus.hu-n a hőmet és tegnap belázasodtam és 38 volt a hőm, akkor azt is be kell írnom?