Wellness hétvégére - hova? (beszélgetés)
Valakinek van véleménye vagy tapasztalata abékéscsabai Fenyves hotelről?
A árak jóknak tünnek. De a wellness részlege is jó?
Szia!
Mi tavaly voltunk a Baranya Hotelben 3*.Nagyon jó a wellness részük.
Lehet foglalni a Marokkó (azt hiszem) wellness részüket,és akkor 2 órán keresztül csak ti vagytok a pároddal.Ez ingyenes volt,mi megérkezéskor le is foglaltuk a szombat esti utolsó két órát)))))))
A nagy wellnesse is szuper,van úszó medence,kneipp taposó,3 féle szauna nagy jakuzzi..
Merülő medencére nem emlékszem.
Sok az osztrák és német vendég.A kaja átlagos,svédasztalos 3*-nak megfelelő.
Szia!
Mi ott voltunk szeptemberben,baromi jó volt.Igazi 4*-os szálloda.
Most márciusba Bánkon a Tó hotelbe voltunk,ami csak 3*+os de meg se közelíti.˙(wellnessre gondolok)
Egyébként megírhatnád mi volt a probléma,mert én nézem most is,hogy jó lenne visszamenni.
Sziasztok.
Én figyelmeztetni szeretnék mindenkit, hogy az esztergomi bellevue hotelbe ha jót akar magának, nehogy menjen.
Nekünk maradt egy kis üdülési csekkünk, amiből el akartunk menni a férjemmel egy romantikus hétvégére, de ha messzire megyünk, ugye elviszi a pénzt a benzin. Többe kerülne az út. Ezért választottuk Esztergomot, ami nekünk csak 20 km. Kétszer vertek át, és még fizettünk is érte. Most nem írom le a részleteket, de ha valaki oda tervezi az útját, szívesen megírom neki.
Most jöttünk haza Lipótról a Hotel Orchideából.
Kitűnő hely. Sokfelé jártunk négycsillagos szállodákban. de ilyen elégedettek még sehol, sem voltunk.
SzupeR!!!
szerintem érdemes menni belföldre is
én Hévízt ajánlanám, rengeteg a szálláslehetőség, tiszta a város, és a Tófürdőt is nagyon szépen felújították
Mi éppen ott töltöttük a hosszúhétvégét.
Valami gyönyörű volt.
A hotel pedig kiváló. :))
Szeretnék még ott pihenni! :)))
További ajánlott fórumok:
- Hova mennél belföldön egy hétvégére?
- Mit tennél, ha nyertél volna egy utat, wellness hétvégére, síeléssel, de.........
- Ti mit vinnétek 7 hónapos babának egy wellness hétvégére?
- Hova menjünk ha jó idő lesz 1 hétvégére?
- Van valakinek valami jó ötlete, hogy hova érdemes elmenni hosszú hétvégére egy 6 hetes
- Hová mehetnénk wellness hétvégére?