Cigánypecsenye roston sütve recept


4 nagy szelettarja
2 evőkanál étolaj
4-5 gerezd fokhagyma
fél dl fehérbor
só őrölt bors
A Cigánypecsenye roston sütve elkészítési módja:
A tarjaszeleteket kissé kiverjük sóval, őrölt borssal és zúzott fokhagymával vastagon bedörzsöljük. Ráöntjük az olajat meg a bort és hűvös helyen, néhány órán át érleljük. A pácból kiemelve lecsepegtetjük és faszénparázs felett mindkét oldalát pirosra sütjük, közben a visszamaradt páclével néhányszor meglocsoljuk.
gyors, könnyen elkészíthető és nagyon ízletes.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2018. aug. 17. 06:09
A cigánypecsenye roston sütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.