Cetelem hitelkártya visszafizetése (beszélgetős fórum)
A bank mindig küld sms-t róla, hogy mennyi a tartozás, mennyi az a minimum, amit mindenképpen fizetned kell, és azt is megírják, mikorra kell visszafizetned.
Ha a teljes tartozást megfizeted a megadott hazáridőre, akkor kamatmentes. És újra költhetsz is,persze.
A bankot kérdezd meg, mikor van a fordulónap?
Ha azt akár 1 nappal is túlléped, ketyeg a kamat.
Egyébként ua. hónapban visszafizeted, akkor bizonyos kezelési költséget felszámolnak, de úgymond ingyen használhatod.
Sajnálom, hogy így jártatok, de vigyázz, mert ha bevételetek nem lesz több, elúszhattok, egy nagyobb rezsi miatt stb. És akkor könyörtelenül sok költség kerül rá.
Sziasztok.
Van egy cetelemes hitelkártyánk.
Amikor tv-t vettünk részletre akkor kaptuk. Ez körülbelül már 1 éve volt. Eddig nem aktiváltuk csak a törlesztést fizettem oda. Viszont sajnus úgy alakult, hogy októberben aktiválni kellett, jött egy nagyobb kiadásunk, és a hitelkártyat pedig az alap ellátásokra költöttük.
Október 22én költöttünk először róla. Összesen 150.000ft ment el szép apránként. Ez élelmiszer, tankolás, drogéria, online vásárlás stb voltak. Amiket eddig a saját bank kártyámmal fizettem.
Én ezt az összeget novemberben az egészet vissza tudom tölteni olyan 5-e körül. De nagy a valószínűsége hogy novemberben ehhez az összeghez megint hozzá kell nyúlnom.
A kérdésem az lenne hogy nem lesz probléma ha mondjuk nov. 5-én visszautalom az egész összeget amit költöttem. Aztan mondjuk nov. 20-án újra elkezdek arról vasarolni?
Onnan indul újra a kamatmentes időszak?
Decemberben viszont visszafizetem amit novemberben költöttem, aztán már nem kell használjam remélhetőleg egy darabig.
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Ha valaki a vaterán rendelt árut nem veszi át, kötelezhető az eladó a vételár visszafizetésére?
- Elrontotta a tetoválásomat és nem akarja visszafizetni a pénzem! Mit tudok tenni ilyenkor?
- Cetelem hitelkártya segítség...
- Cetelem hitelkártya vélemények