Cetelem hitelkártya segítség... (beszélgetős fórum)
Ugye nem gondolod komolyan, hogy a bankok telefonon adnak bármilyen adatot más kártyahasználatáról?!
Csak az tud bármit is intézni, akinek a nevén van a kártya! Ha meg ő variál vele valamit a háttérben, biztos, hogy nem fog meghatalmazást adni!
Szia!
A bank nem ad ki semmi adatot, csak a jogosultnak, akit beazonosítanak PIN kóddal és egyéb adatokkal.
Ez szerintem rendben is van, senki nem szeretné, ha bárki idegen intézkedhetne, rendelkezhetne a bankszámlája felett, nem? Szóval a banktitok igen fontos dolog.
A helyedben beszélnék a kártya tulajdonosával, és megmondanám neki, hogy pontosan mennyi pénzt fizettem már ki, és mostantól csak akkor vagyok hajlandó fizetni, ha ideadja a kártya számla kivonatát.
A bank mindig bőven időben megküldi. Rajta van pontosan a befizetés, és az is, hogy mennyi volt a kamat, a biztosítás (ha van), és az is, hogy volt-e az adott hónapban vásárlás a kártyával. Szóval látnád, hogy mi a helyzet.
Ezt kellett volna tenni az elejétől fogva, szerintem kérd el visszamenőlegesen is. Ha azt mondja, hogy nincs meg, akkor kérjen a banktól másolatot - bár az pénzbe fog kerülni, de lehet, hogy megérné.
hát meg bármennyit befizethetsz,ha többet tudsz akkor többet,annyival hamarabb túl vagy rajta és amit már befizetsz azután nem számol kamatot,ez kicsit más mint a sima hitelek és csökken a minimum fizetendőd is...persze tutira kéne menni hogy nincs használva
szerintem letétbe kéne helyezni a kártyát addig míg ki nincs fizetve a tartozás:)
nekem is van,minden hónapban küldenek elszámolást, igaz annakidején csekkes fizetést kértem,de mindíg utalom a pénzt,úgyanúgy működik mint más hitelkártyák, szerintem már kevesebb tartozásnak kéne lenni, meg különben is a törlesztő nem egyforma, mert ahogy csökken a tartozás úgy csökken a törlesztő is, mert a törlesztő mindíg a tartozás 5 %-a...de ez más hitelkártyáknál is így van általában,szóval semmivel sem rosszabb mint a többi...nekem cetelem juhar van
viszont ha nem a ti neveteken van, nem fognak szerintem tájékoztatást adni,mert nagyon szigorú azonosítás van, de ha tudod az adatokat és telefonon érdeklődsz, úgy mintha te lennél a tulaj akkor sikerülhet...én mindíg telón szoktam informálódni,mert nincs a környékünkön cetelem
Amennyiben csekken fizetitek a törlesztőt, úgy postai úton küldik minden hónapban az elszámoló számlát, amin szerepel a befizetés összege, mennyi a kamat stb.!
Arra viszont nagyon kell figyelni, hogy minden hónap 7-éig beérkezzen hozzájuk a pénzt különben több ezer forint késedelmi pótlékot számolnak fel és úgy elég nehéz lesz kitörleszteni a pénzt! Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok , segítségeteket szeretném kérni ,van egy hitelkártya a családba mi fizetjük a törlesztő részletét ( anno mi használtuk fel de nem a mi nevünkön van ) természetesen "állítólag " nincs használva .A kérdésem a következő akinek esetleg van ennél a banknál hitelkártyája vagy volt ,hogy valóban nem kap az illető havi elszámolást postai úton ? És a másik 300.000ft a keret 2,5-éve fizetjük 15.000 Ezer -ft -al havi szinten , és csak 60.000 E-ft van még mindig rajta??!!
Előre is köszönöm a segítségeteket !
További ajánlott fórumok:
- Ha nem tudom fizetni a hitelkártyámat, mit foglalhatnak le?
- OTP hitelkártyáról szeretnék kérni információkat!
- Hol tudok American hitelkártyával fizetni?
- Tesco hitelkártya, milyen?
- Mi lehet az oka, ha hitelkártyával fizetnék interneten, de nem fogadja el a kártyát, ahol fizetnék? Van rajta pénz, dombornyomásos stb.
- Cetelem hitelkártya vélemények