Elrontotta a tetoválásomat és nem akarja visszafizetni a pénzem! Mit tudok tenni ilyenkor? (beszélgetős fórum)
persze,nem azt mondtam h veresd meg..
bár én még a helyzet melegébe,tuti megtettem volna...de szerencsére nem vagyunk 1formák..:D
nem süllyedek le arra a szintre, hogy elveressem! sztem ez csak elég lesz, amit csináltam...
talán legközelebb átgondolja, hogy mit vállal és mit nem!
...ez az a plusz amit megtehetsz még..
mást már tényleg nem,max megvereted...:D de nah,az ebben az esetben elég alpári lenne,főleg h nem friss a dolog..lehet még röptébe kellett volna arcon csapni..:D:-S
Nah akkor te minden tőled telhetőt megtettél.
Remélhetőleg gyorsan híre megy és jó mélyre el ássa magát a csávó.
az biztos!
-A tattoo magazin azt írta, hogy ha tudtukra jutna, h valaki hozzá akar menni akkor lebeszélik!
-a tattoo and humor (jósz.rtetkódvan), megosztja a blogomat és így terjeszti, hgoy rossz a pasi.
-Tattocult-ra is ki van már rakva!
-tattooed honlapon is kint van
-és ennyi hirtelen!
MTSZ nem tudom, hogy mit fog reagálni, kíváncsi leszek
tudom, hogy jobb lesz és szép színes! :) kék, zöld, rózsaszín, lila, stb stb! :D tutira szép lesz! :D
sajnos az ilyen kóklerrel nem tudsz mit csinálni
Persze,ekkorát nm szabadna!!
De minden szakmában vannak kóklerek...
Sajnos te is kifogtál egy ilyet,de szerencsétlenségben is van szerencse,h jobb lesz mint ,,újkorába,,!;)
aki most javítja az enyémet Keméndy György!
persze, sztem se tökéletes mindenki, mindenki hibázhat, de nem ekkorát!
Csak a cseresznyefavirág-ág lesz színes, a többi fekete...a madarak am is feeketébe jók,meg a kalitkán se sok varia van.
20ból kijön az egész igen...
Én vidéki vagyok,szal nem pesti árakban kell számolni.
Zilahi Olivér csinálja...
Hát ezt így elég nehéz elmagyarázni.:D
A lábfejem elejéről indul egy cseresznyefavirág ág,ami teljesen felmegy a sípcsontom közepéig,azon van rajta egy madár kalitka és abból repülnek ki madarak.
De csak a kontúr van meg még,de az is kezd kikopni már,szal amint összeszedem magam testileg(mert műtét után vaok épp),akkor megyek és befejeztetem,mert már 10ezret kifizettem.Már csak a másik felét kell (megint 10ezret).
Szép a szöveg, tetszik! :)
Mi készül a lábadon?
Dehogyis sértettél meg! :) Ne butáskodj, szívesen válaszolok általában erre a kérdésre!
értem mostmár, hogy mire gondolsz! remélem, hogy az nem történik meg :D
köszi:)
" Ma mosoly, holnap könnyek,
Ma még nehéz, holnap könnyebb.
Nézz az égre, legszebb fényre,
Láss egy álmot, harcolj érte!"
Meg a lábamon most készül egy.Per pillanat nekem is katasztrófa ahogyan az kinéz,de az nem a tetkos hibája,hanem nekem fogyott el a pénzem.
Természetesen a te dolgod, hogy mit csinálsz, csak kíváncsi voltam, remélem ez nem baj, nem sértettelek meg vele.
Neked egy műtéti heget takar a tetkó, de képzeld el ha a tetkóra kerül egy vörös műtéti heg.
Ez márt nem javítható, erre gondoltam.
Kívánom, hogy ez ne történjen meg és sikerüljön kijavítani a tetkódat.
Persze h megéri,ilyen esetben ,,bármennyi,, pénzt megér a dolog.
Nekem is van tetkóm,szal megértam a helyzetedet.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Elrontott tetoválással mit tegyek?