Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Céklás ropogós recept

Céklás ropogós recept

Elkészítési idő 35 perc

A Céklás ropogós hozzávalói:
50 g cékla (reszelve) kesztyű :)
X liszt
Kevés sütőpor
Zabpehely
Olvasztott vaj



A Céklás ropogós elkészítési módja:
Osszetevoket osszekavarni,amig osszeall.., Lisztezni,majd 2 sutopapir koze (mekkora otlet ) tenni es ugy nyujtani, hgy ne fogjon mindent ossze, utana pogacsakat szaggatni es sutni 25 percig ropogosra. Szuper piros szine van

Kesztyű használata ajanlott :)


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A céklás ropogós elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook