Rizses rakott spárga recept

50 dkg spárga
10 dkg rizs
30 dkg darált hús
1 fej vöröshagyma
1 db tojás
só
bors
ételízesítő
5 dkg vaj
fűszerpaprika
2 dl tejföl
étolaj
A Rizses rakott spárga elkészítési módja:
A spárgát és a rizst sós vízben külön-külön megfőzzük, majd leszűrjük. A darált húst kevés olajon lepirítjuk az apróra vágott hagymával, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, és hozzáadjuk a főtt rizst. A spárgát óvatosan összekeverjük a húsos rizzsel, hozzáadjuk a tejfölt, ismét összekeverjük, és olajjal kikent jénaiba öntjük. A tetejére ráreszeljük a sajtot, megszórjuk fűszerpaprikával, és aranysárgára sütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. jún. 4. 16:59
A rizses rakott spárga elkészítési módja és hozzávalói.