Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rizses rakott spárga recept

Rizses rakott spárga recept

A Rizses rakott spárga hozzávalói:
50 dkg spárga
10 dkg rizs
30 dkg darált hús
1 fej vöröshagyma
1 db tojás

bors
ételízesítő
5 dkg vaj
fűszerpaprika
2 dl tejföl
étolaj


A Rizses rakott spárga elkészítési módja:
A spárgát és a rizst sós vízben külön-külön megfőzzük, majd leszűrjük. A darált húst kevés olajon lepirítjuk az apróra vágott hagymával, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, és hozzáadjuk a főtt rizst. A spárgát óvatosan összekeverjük a húsos rizzsel, hozzáadjuk a tejfölt, ismét összekeverjük, és olajjal kikent jénaiba öntjük. A tetejére ráreszeljük a sajtot, megszórjuk fűszerpaprikával, és aranysárgára sütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rizses rakott spárga elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook