Cármenesi töltött pisztráng recept
A Cármenesi töltött pisztráng hozzávalói:4 pisztráng
4 szelet füstölt sonka
1 db vöröshagyma
8 szem olajbogyó
16 szem kapribogyó
10 dkg mandula
5dkg vaj
citromlé
só, bors
A Cármenesi töltött pisztráng elkészítési módja:
A megtisztitott pisztrángokat megnyitjuk, ki tisztitjuk a belsejét. A hasüreget tovább tágitjuk, sózzuk,borsozzuk és citromlével bekenjük. A kockára vágjuk a vöröshagymát és a sonkát kimagozott olajbot és kapribogyót, szeletelt mandulábol el készitjük a tölteléket. A halak hasüregét megtöltjük és fogpiszkálóval a nyilást lezárjuk. A halakat egyenként megvajazott alufóliába csomagoljuk, majd közepes meleg sütőben 30 percig sütjük. Citromlével meglocsoljuk és tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2013. jún. 15. 21:12
A cármenesi töltött pisztráng elkészítési módja és hozzávalói.