Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Cármenesi töltött pisztráng recept

Cármenesi töltött pisztráng recept

A Cármenesi töltött pisztráng hozzávalói:
4 pisztráng
4 szelet füstölt sonka
1 db vöröshagyma
8 szem olajbogyó
16 szem kapribogyó
10 dkg mandula
5dkg vaj
citromlé
só, bors


A Cármenesi töltött pisztráng elkészítési módja:
A megtisztitott pisztrángokat megnyitjuk, ki tisztitjuk a belsejét. A hasüreget tovább tágitjuk, sózzuk,borsozzuk és citromlével bekenjük. A kockára vágjuk a vöröshagymát és a sonkát kimagozott olajbot és kapribogyót, szeletelt mandulábol el készitjük a tölteléket. A halak hasüregét megtöltjük és fogpiszkálóval a nyilást lezárjuk. A halakat egyenként megvajazott alufóliába csomagoljuk, majd közepes meleg sütőben 30 percig sütjük. Citromlével meglocsoljuk és tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A cármenesi töltött pisztráng elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook