Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Busavagdalt recept

Busavagdalt recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Kalória 371 kcal
Szénhidráttartalom 12 gramm

A Busavagdalt hozzávalói:
60 dkg busafilé
5 dkg vöröshagyma
1 cs. petrezelyem
2 ek. étolaj(vagy olívaolaj)
2 db tojás
6 dkg zsemlemorzs
izlés szerint: só,
bors,
pirospaprika.
Olaj a sütéshez.
bors,


A Busavagdalt elkészítési módja:
A kifilézett busát apró lyukú tárcsán kétszer ledaráljuk. A megtisztított hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. A tojásokat 2-3 evőkanál morzsával, borssal, sóval együtt a halhoz adjuk.Pirospaprikával szinesítjük. A masszából pogácsákat formázunk, a maradék morzsába forgatjuk és olajon ropogósra sütjük.

Az olaj jó forró legyen a sütésnél! Könnyen átsül.
Főzelékekhez, burgonyapüréhez, franciasalátához nagyon finom!


Kategória: Halas ételek receptjei


A busavagdalt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook