Burkolásban valaki jártas? (beszélgetés)
Ja bocs, elkerülte a figyelmemet, hogy márvány.
Burkoló ismerős mondta, h nem jön le, a márványlap megszívja magát. 1 biztos pénzt nem kap, és én nem fogok kísérletezni, meg 25 évig nézni sem fogom. fel lesz vésve.
Ő pontosan tudja, mivel jön le, a nővéremnek is pont ilyen gondja van, sajna már kifizették az ürgét, így volt egy kis vita, de most kénytelen a jóhíre miatt visszajönni.
Ő is mondta tesómnak, mit vegyen, de már nem emlékszem.
Én tuti vele csináltatnám meg, ő cseszte el.
Én biztos, hogy vele csináltatnám meg! Ha nem lesz jó, akkor levonnám a kárt a fizetendő összegből!
Így már egy kicsit más a helyzet.Próbáld meg helyrehozatni vele,de ha nem tudja megcsinálni,eszembe jutott még valami.Ha fényes a felület,akkor jó rá a festékkaparó.Egy borotvapenge van benne,üvegről ezzel szokták lekaparni a festéket.Ez nem sérti meg a felületet.Húzni fogja a száját,de szerintem inkább húzza ő,mint Te jó néhány éven keresztül nézd a elcseszett munkát.
de mit is cseszett el? összekente fugával a taposót?
Ilyet semmiképp nem akarok, csak javítsa ki amit elcseszett.
Ott kell mögötte állni és akkor kifizetni, ha rendesen elvégezte a munkáját, persze a tudatlan embert könnyű átverni, becsapni.
Sajnos a az a tapasztalat megtalálni nem nagyon lehet, ha reklamálni szeretne a kuncsaft.
Az iparkamaránál lehet reklamálni, ha egyáltalán maszek az illető kimennek és megnézik és intézkednek ez ügyben. Üdv.Ágnes
Köszi a válaszokat. Vidéken lakom, az egész faluban ő burkol mindenki meg van elégedve vele. a családban is már többször burkolt. én kértem 1-2 extrát, de úgy látszik képtelen rá. 1 biztos még nem fizettünk, de lehet, h nem is fogunk.
Nehogy nekiess spaklival,nagyon megsérted a felületét.És csiszolópapírral se!Én ugyanígy jártam az egyik teraszunkon.A vízkőoldó tényleg leszedte,de eltüntette róla azt a felső védőréteget is nem (nem tudom mi a hivatalos neve).Azóta sokkal nehezebb tisztán tartani.A nevesebb barkácsáruházakban kapsz eltávolítót,de lehet ott is van ahol vettétek a lapot.
Hogy érted, hogy spórolni akart?????
Csal spaklival jön le, és biztosan spórolni akart,
az én férjem különbül megcsinálta volna. Ilyen kóglerek sajnos egyre többen vannak és nem értenek hozzá, és összecsapják a munkát? Vidéken laksz, vagy pesten? Üdv.Ágnes
Vegyél fugaeltávolítót,azzal lejön.Ha egy régi lapról lenne szó,mondanám,hogy vízkőoldó,de az megmarja a csempe felületét is.Szerintem ne próbálkozz mással,ennyit még szánj rá:(
azt le kellett volna mosnia a burkolónak!!!!
Kérlek segítsetek. Hatalmas házfelújításban vagyunk. A burkoló a márványszínű(fehér) lapokat sötétbarna fugával összemaszálta. Lejön valamivel?? Már kb 1 hete fugázta.
További ajánlott fórumok: