Jártas valaki a közmunkabérezésben? (tudásbázis)
hát igen...
mindenesetre most örülök ennek is! :)
Sajnos a mai világ már arról szól, hogy dolgozz fele pénzért, így kevesebbe kerülsz az államnak, majd ők elteszik zsebre a többit.
Ennél bővebben itt nem szabad kifejteni, de te is tudod, mi folyik ott, fent.
Akkor ez kicsit barátságosabb összeg,mint amit nekem mondtak:O
Igaz,csak érettségivel rendelkezem,így 35 ezret kapnék.
Az óvodába mentem volna,de az igazgatónő azt mondta a férjemnek,hogy jelentkeznem kéne közmunkára,és csak úgy tudna felvenni.Mikor megtudtam az összeget,kiakadtam kissé-azt képzeltem,hogy szépen felvesznek az oviba,és kapom a fizumat közalkalmazotti bérezés szerint.
Hát nem így megy! Akkor kiadom az üzletem, többet kapok érte,és elmegyek hétvégente takarítani,jobban járok bakker:oo
A munkaügyi központból fognak kiközvetíteni, de a legtöbb olyan, hogy oda mész, és nem vesznek fel, mert oda is protekció kell.
Nekem véletlenül jött össze az adminisztrátori munka, mivel én ismerem a 10 ujjas vakírást, és pont kerestek az adott helyre egy adminisztrátort köz-foglalkoztatottként.
Köszi az infót... nem valami sok, de a semminél mégiscsak több.
Jah, megélni belőle...megnézném csak 1 hónapig legalább mit tudnának kezdeni magukkal...
Ma felvettek 6 órába, felsőfokú végzettséget igénylő közmunkára. Tudja valaki, hogy milyen összegű fizetésre számíthatok?
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a közmunkabér?
- A bérpótló támogatáshoz 30 munkanap szükséges, ha nem közmunkában szerzem meg a 30 ledolgozott napot, akkor is jogosult vagyok rá?
- 2021 közmunkabér emelés
- Rehabilitációs (leszázalékolt) embert foglalkoztathatnak-e közmunkában?
- Decemberi közmunkabér mikor érkezik?
- Mennyi a közmunkabér segédmunkás irányítónak 2022-ben?