Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mennyi a közmunkabér? (tudásbázis)
Éhenhaláshoz sok, megélhetéshez kevés.
A reformok működnek...
52000 ft körül van a közmunkás fizetésse
Te már tudod,hogy jövőre is alkalmaznak?
Persze, emelik talán bruttó 2-3000 Ft-tal. :/
sziasztok tudja e valaki hogy emelik e a közmunkabért mert olvastam rola de nem beszéli még a média ?
Nálunk holnap délután fizetnek,a számlán már délelőtt rajta lesz.A gyengébbek kedvéért mi az a k@h?:)
Sziasztok.Tudja-e valaki mikor jön egy kis közmunkabér?A választ elöre is köszönöm.Ja és k@h-s vagyok.
utalva. de kavarodás is van.mert a bérpapír nem az enyém.az adataim nem jók a tb könyvem elveszett és amit újat küldtek azon szintén nem jók az adatok.tegnap voltam a MÁK-nál Szegeden mert mondták menjek.bebuszoztam 2000 ft-ért potyára mert szabin van az illetékes.csak akkor minek hívtak hétfőn????azt hiszik lopom a pénzt?
Utalva kapod,vagy helyben fizetik?
már bérpapírt kaptam.de bért nem.
Helyes!:)
Nálunk sem kérdés, amit tudunk elintézünk a dolgozóért!
Nem fáradság kérdése:) A Kincstár 28-án ad valamilyen jelentést,ami kell a bérszámfejtéshez,nálunk 28.-án délután már felveheti.
szakmunkás bér: br 99.100.-
Szakmunkás munkavezető: 109.040.-
nem szakmunkás: 77.300.-
nem szakmunkás munkavezető: 85.050.-
Ha az ügyintéző veszi a fáradságot és megkéri hóközin, akkor hó közben (is) megkaphatja.
De egyébként csak fizetéskor.
Hó közben szeretné megkapni a bért.
Miért ne fizetnék ki?
Elszámolnak, kiveszed a szabidat és hó végén megkaphatod a munkabért.
Ha a közmunka programban kértek x fő szakmunkást, akkor megkaphatod azt a bért.
Ha nincs a programban szakmunkás, akkor hiába van...nem fognak többet adni :(
Sajnos a programtól is függ!
Holnap délután megírom,voltam a szomszédomnál,de nincs itthon,ő intézi a közmunka béreket.
Szerintem ez nagyon cég függő.
és azt tudja e valaki hogy ha hónp közben megszűnik a munkaviszony azt kifizetik?
Látod, mégis sokan örülnek nekik :(
Addig, míg erre a sorsra nem jutnak, de már úgyis mindegy...
Van ahol visszavették őket :(
Micsoda fejlődés :(
Ez faca lesz....2 minmálbér nem elég egy lakás és 2 gyerek eltartására....mi lesz jövőre?Tényleg írtják a népet....
Nem vették vissza őket,mert tartós munkanélküliket vettek fel aki segélyen voltak....engem 1 ilyen miatt rúgtak ki....és láttam kik jöttek még....
További ajánlott fórumok: