Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bundás rostélyos recept

Bundás rostélyos recept

A Bundás rostélyos hozzávalói:
4 kis szelet kicsontozott rostélyos,
# 1 tojás,
# 5 dkg liszt,
# 1 csomó újhagyma,
# 3-4 evőkanál tej,
# 1 teáskanál mustár,
# 1 gerezd fokhagyma,
# olaj,
# só,
# bors


A Bundás rostélyos elkészítési módja:
A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Az újhagymát nagyon vékonyan felkarikázzuk. A tojást felverjük, belekeverjük a lisztet és annyi tejet vagy vizet, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Sóval, borssal, mustárral, zúzott fokhagymával és újhagymával ízesítjük. A hússzeleteket belemártjuk a tésztába és nem túl forró olajba helyezzük. A serpenyőben még 1-2 kiskanálnyi tésztát öntünk a húsra és aranysárgára sütjük. Petrezselymes újburgonyával és salátával kínáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A bundás rostélyos elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook