Bulgur / törtbúza / saláta recept
![Elkészítési idő](http://static.hoxa.hu/pic/oraikon.png)
![](http://static.hoxa.hu/pic/recept-foto.jpg)
5 dkg bulgúr
1 dcl forróvíz
4 szál újhagyma karika
1 csili paprika / elhagyható /
1 marék petrezselyem
1 marék menta / friss /
2 kanál lehéjazott apróra vágott paradicsom / lehet helyette paradicsom püré is /
3 kanál oliva olaj
1/2 citrom leve
só
bors
A Bulgur / törtbúza / saláta elkészítési módja:
A bulgurt leforrázzuk , hozzáadjuk a felaprított zöldségeket , az oliva olajat , citrom levet , sózzuk , borsozzuk , ízlés szerint .
Hagyjuk állni , hogy jól összeérjenek az ízek .
A bulgurt /tört vagy török búzát / Herbária boltokban , vagy a reform ételek polcán találhatjuk .
Érdemes többet készíteni ! Nagyon finom , vacsorára , vagy TV nézés közben kis tálkából , eszegetve .
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: ve48, 2007. aug. 28. 17:50
A bulgur / törtbúza / saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.