Budapesten hol lehet kapni hármas hajsütővasat? (tudásbázis)
Áá megőrülök, de jóó hajat csinált magának ez a csajszi, ilyesmi tripla hajsütővel
Nézzétek csak :)
Halihooo! :):)
Valakinek nincs véletlen egy ilyen tripla hajsütője ?
vagy valami hasonló, csak véleményt kérek, hogy hogy vált be ...
Szia Miszti!
Egyrész sajnálom, hogy nem sikerült hármas hajsütővasat venned, másrészt örülök, hogy mégis találtál ott szívednek kedves holmit :)
A legjobbakat,
Bársonytappancs
Szia Bársonytappancs!
Ma benéztem az Elektro Wordbe, de sajna nem volt semmilyen 3-as vas. Pedig igazán nagy választék volt hajsütőkben, hajsimítókban. Alig győztem végigbogarászni.
Ha nem is sikerült, de azért a rászánt "pezettát" sikerült elköltenem másra, (másban is volt nagy választék) úgyhogy "félsiker"...
Üdv. Miszti
Köszi Bársonytappancs, megnézem, hazafelé ott megyek el előtte.:-)
Üdv, szia: Miszti
Kedves Miszti!
Tavaly nagy köröket futottam én is a hármas hajsütővassal kapcsolatban, sehol nem találtam (a testvéremnek is az általad említett rózsaszín 3 db-os készlet van), míg végül az Arena Plaza-ban lévő Electro World-ben bukkantam rá :) A márkája és neve: OBH Nordica, Artist Wave Maker. Kerámia bevonatos, 5 különböző hőmérsékletre állítható és 2 perc alatt felmelegszik. Nem volt olcsó (7.990,- Ft), de azóta is örülök, hogy megvettem.
Remélem, Te is sikerrel jársz!
A vastagabbik fajtára lenne szükségem, márkanevet nem tudok írni. Pár évvel ezelőtt az Auchanban lehetett kapni - egy 3 db-os készletben volt -, rózsaszínűben. (Aki még nem látott ilyet, annak írom, hogy 3 db hajsütővas van egymásba építve egy nyéllel, és egy hullámvonalban fogható a haj bele.)
Kérlek, segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Menstruáció idején használható tengeri szivacs tampont hol lehet venni Budapesten?
- Hol lehet régi könyveket leadni Budapesten?
- Hol lehet kapni Algida Light jégkrémet Budapesten? (konkrét üzletek és címeik érdekelnének)
- Hol lehet Budapesten igazi/házi (nem zacskós, dobozos) tehéntejet venni?
- Hol lehet Budapesten jó minőségű, de nem túl drága kismamaruhákat venni?