Hol lehet Budapesten jó minőségű, de nem túl drága kismamaruhákat venni? (tudásbázis kérdés)
Barátnőmmel a 2ker. lövőház utcában vettem b.boom kismamadivat, van webáruházuk is.
Nagyon jó minőségűek, és rendkívül csinos darabok, amik közül sokat terhesség után is lehet hordani!Érdemes körülnézni.
Esetleg Gödöllőn is tud valaki?
Turkáló is megteszi.
Köszi.
Nem, nem haragudtam meg. Az én alkatomnak éppen megfelelőek a darabjaik, három nadrágot is vettem ott.
Tervezem, hogy megyek újra nemsokára, jó lenne pár nyári vékony cuccot is beszerezni.
remélem nem megharagudtál:)
De amit én felvettem tényleg nem emberre készült:)
Mondjuk nem is nagyon volt sok náluk akkor.
köszönöm!elnézek majd oda is.
Bár én már betértem hozzájuk a balhánál, próbálgattam, de hát az tuti, h nem nőre szabták azokat a nadrágokat, vagy pedig széles csipőjű, nagyfenekűekre...én most vékonyan indultam bele a babásodásba, nekem azok rondán álltak, de majd szétnézek.
www.mammystic.hu
Outlet
Budapest
1111. Bartók Béla út 44.
Tel/Fax: 06/1/209-5809
Köszi, jöhet a cím!:)
Képzeljétek voltam az elenor kismamánál, szuper nadrágokat vettem:két nadrágot:egy farmer szerűt, és egy fehér vásznat:5100 és 4900FT.
Mintha rámöntötték volna őket.
(jelzem a 2in1-ban a kettő áráért egyet se kaptam volna)
Vettem még 3 felsőt, szép csinosak, nőiesek, a nadrágokban is olyan a fenekem, mint normál nadrágokban, olyan jóóóóóó!Menjetek ti is!!!!:)
Neten is lehet tőle rendelni, pontos lesz a méret, amit kaptok!
Szia!
A Móricz Zsigmond körtértől nem messze van egy kismamaruha-outlet. Áprilisban ott vettem nadrágokat 3990Ft-os áron. Megkeresem a címet, ha érdekel.
Sziasztok!!
Én is nemsoká kerekedni fogok!!:)
Most vagyunk 8 hetesek és pár naposak!Minden jó ötlet, tanács, hókuszpókusz jöhet!És nyilván főleg bolttippek:)
Sziasztok!
Olcsó kismamaruha: www.kismamaruci.hu
ez egy családi vállalkozás és borzasztóan kedvesek. Van postázás, de személyes átvétel és próba lehetőség is. 4000-5000ft. között vann a választék és szebbnél szebb anyagok igazán kiváló mínőség. Ha szükséges méretre igazítanak. Sajna én is csak most (a második babánál) találtam rájuk, de le a kalappal!!!!! :) Felsők, szoknyák és rövid nadrágok is vannak. Nagyon olxsón nagy választékban. Mindenkinek ajánlom.
Szia!
Én most találtam meg Elenort a XI. kerületben. Nehezen szántam rá magam, hogy elmenjek oda, mert tőlünk nagyon messze van, de megérte. Olcsóbb, mint a pesti belváros kismamaboltjai, és méretezései is sokkal reálisabbak. Nekem eredetileg M-es méretem van, máshol meg az S-es is nagy volt rám.
Koszi!:-)) En is igy voltam felsougyben, hosszitott pulcsik, amik jovore, pocakmentesen is jok lesznek!
Es igen, ez nagyon boldog karacsony lesz! Egyel tobben leszunk a fa alatt, meg ha az uj joveveny csak a pocimban tartozkodik is!
Neked is minden jot!:-)))
Szia Gabi!
Van már egy ilyen topic: Kismama bolt címgyűjtemény.
Ott találhaszt ötleteket.
És még: kismama.lap.hu, mammola.hu, kismamaruha.hu
Szépeket írsz a naplódba, szeretem olvasni. :-))
Jó egészséget!
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Menstruáció idején használható tengeri szivacs tampont hol lehet venni Budapesten?
- Hol tudnék darabáron, jó minőségű színesceruzákat venni (Faber-Castell, Prismacolor) Budapesten?
- Hol kaphatnék Budapesten fiúnak jó minőségű ünneplő nadrágot?
- Tudtok olyan turit Budapesten, ahol lehet kapni kismamaruhákat?
- Melyik Berschka vagy Zara üzletben vannak kismamaruhák Budapesten?