Budapesten és környékén tudtok olyan bababoltokat, ahol elfogadnak üdülési csekket? (tudásbázis kérdés)
:)
egy próbát megér.
azért szerettem volna azt venni belőle, mert olyan büdösül piszkosul drágák a babakocsik, hogy mondom akkor legalább egy jó részére elég lesz a többit meg kipótolom, de most, hogy így gondolkodom, minek egyáltalában vadi új babakocsi, hisz a ..... oldalakon, van egy csomó szép , igaz használt babakocsi, hisz ha belegondolok utána mit kezdenék vele, nem igaz???
viszont már ami nagyon tetszik használtban az olyan 25-30ezer forint, vadi újan pedig olyan 100 körül mozog( 95-110).
Jó, hogy teljesen eltérek a tárgytól mi??
Bocsi, nem kell válaszolnod,
untatni meg nem akarlak, csak egy dilemma levezetésem volt:):):)
:):)
végül is ugyan ott vagyok, ahol elindultam,
így nem tudom mi lesz a megmaradt ücs-ből
:(:(
Szia:)
Figyi és szerinted ha nem kéred hozzá a garanciát, akkor ki lehet belőle fizetni a babakocsit??
Felhívtam Őket és azt mondták ige,lehet használni mindenre kivéve a garanciális termékeket:) Szper!
Köszi az ötletet!!!
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudtok mondani körmöst Budapesten az Oktogon környékén?
- Szeretem a szép ruhákat. Hol lehet igazán szép anyagokat kapni Budapesten vagy környékén?
- Tudtok ajánlani korrekt fodrászt Budapesten vagy környékén?
- Ismertek olyan éttermet ahová kutyákkal is be lehet menni? Lehetőleg Budapesten és környékén.