Búcsúajándék (beszélgetés)
Minden attol fugg mennyi penzt tudsz az ajandekra szanni ?
Aztan ugyessen ki kell puhatolnod hogy , mi az amit szeret/szeretne mert nincs rosszabb a felesleges ajandektol , azt az ember ugy is csak a sutba dobja !
Lehet kapni (nálunk gyógynövény, vagy lakberendezési boltban) faragott elefántot, budhát, teknőst.
Szerintem még ha nem is hissz a jelentésében, akkor is kedves emlék, és "párszázas" ajándék.
Én volt kollégáimtól kaptam 12 db különböző elefántot.
Most számoltam meg, eddig a létszám nem érdekelt, de mindegyiket eltudom mondani kitől kaptam. Mindegyik egy kicsit más.
Akkor nemtudom. :) Egy toll amibe gravíroztatszi is jó szerintem, vagy ha olyasmit nem akarsz, akkor szoktak adni kristályutaánzatból cukorkatartót, vagy valami készletet...
Vagy ha tudsz képet csinálni a munkatársakról, amin ő is rajta van, akkor lehet csináltatni naptárat is.
Jó ötlet, bár tény hogy valami jelképesebbre gondoltam.
Leginkább azért, mert még 4 másik kolléganőmnek kell valami ajándék félét kitalálnom (ők nem nyugdíjba mennek, csak kilépnek a cégtől).
És azt gondoltam, hogy egyformát kapnának.
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni ajándék ügyben.
Kolléganőm nyugdíjba megy és fogalmam sincs milyen ajándékot adjak neki.
Valami jelképesre gondoltam, amivel kifejezhetem a tiszteletemet és megköszönhetem az együtt töltött éveket.
Előre is köszönöm az ötleteket.
További ajánlott fórumok:
- Óvónéni végleg elmegy az oviból. Milyen búcsúajándékot adnál neki?
- Segítsetek! Óvónéninek búcsúajándék!
- Bölcsis dadusnéninek milyen búcsúajándékot vegyünk?
- Milyen búcsúajándékot vegyünk a tanárnőknek?
- Milyen búcsúajándékot adnátok a kollékáknak? Én megyek el és 4 csajnak szeretnék valami apró kedvességet adni.
- Van vmi ötletetek, milyen búcsúajándékkal lepjük meg a bölcsis gondozónéniket?