Milyen búcsúajándékot adnátok a kollékáknak? Én megyek el és 4 csajnak szeretnék valami apró kedvességet adni. (tudásbázis)
Igen, és az ablak felé!!! nekem is van egy pár....
Jó ajándék.
Én valami személyre szóló apróságot adnék nekik. Ha elég jól ismered őket...
Lehet ez csak akár egy olyan képeslap, amin úgy érzed, hogy neki megfelelő szöveg van, vagy a kapcsolatotokra jellemző. De én szoktam örülni egy apró kis tárgynak is, amit a lakásban ki tudok rakni, akár egy "famacska", vagy valami kis ötletes dísztárgy, de még egy helyes kis szobanövényt is el tudok képzelni ajándéknak!!
Nekem volt egyszer egy kedves kolleganőm, aki más városba költözött, ezért felmondott. Ügyintéző munkakörben volt, ő járt bankba is. Mindig, amikor elindult, megkérdezte, hogy hozzon-e valamit, én meg mindig azt mondtam neki, hogy egy zsák pénzt a bankból. Szóval, amikor elment kaptam tőle egy zsák pénzt :) Valahonnan szerzett kis méretű aprópénzszállító zsákot ( szürke, MNB felirattal, középen piros-fehér-zöld sávval) és telepakolta fillérekkel és 1, 2 forintosokkal.
Jót röhögtünk. Nagyon jól esett a figyelmessége.
További ajánlott fórumok:
- Comb simogatása, egyszerű kedvesség?
- Óvónéni végleg elmegy az oviból. Milyen búcsúajándékot adnál neki?
- Segítsetek! Óvónéninek búcsúajándék!
- Jelen esetben megérné kedvességgel válaszolni a sértésre?
- A vidámságával, mosolygósságával, kedvességével tudja "kompenzálni" egy nő a csúnyaságát?
- Ez egyszerű kedvesség vagy akar valamit ezzel?