Van vmi ötletetek, milyen búcsúajándékkal lepjük meg a bölcsis gondozónéniket? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Igen, én is csináltam közös képet velük, pont ebből a célból. De én kis képeslap szerűségnek csinálom meg, mert a képkeretet túl soknak tartom... Ezt csak beteszi egy albumba és kész.
Nem hiszem, hogy ellenkező esetben "idegen" gyerekek képével díszíteném a lakást a saját gyerekem, unokám helyett. Na meg ha évente csak pl 3 darabot kapnak, akkor már kész vitrin kéne nekik.
Persze ez csak az én véleményem! És köszönöm a hozzászólást!
szia!
Én csináltam róluk közös képet a fiammal (külön-külön), és azt kapták meg szép keretben, photoshoppal díszítve (scrapbook), csak annyit írtam rá, hogy KÖSZÖNJÜK! + aláírás (gyerek+anyukája+apukája)
meg persze a gyerek nevét, jele is rajta volt a sarokban, és hogy mettől meddig voltak együtt :-))
nagyon örültek neki :-))
(ha gondolod e-mailben meg tudom mutatni)
vettem mellé még - virág helyett - egy-egy csomag szív alakú bonbonokból álló csomagot.
Igen, olvastam! :) Tényleg nagyon aranyos.
Én vmi rövidebre gondoltam, aminek az elolvasáról egyből a lányom jut eszükbe.
Majd még keresgélek.
Mi nyár elején búcsúztunk, vettem virágot, desszertet, de a legszemélyesebb ajándékot készítettük. Félbehajtottam egy dekorlapot, kívülre rányomtattuk, hogy kitől- kinek + az évszámot, belülre rajzolt a kisfiam - azaz firkált, rányomtattunk egy búcsúverset, a másik oldalába betettük a Szabika fényképét. A verset megtanulta, de sajnos nem mondta el a búcúsásnál.
Képet találsz erről az ajándékroól a naplóm 635-636. bejegyzésénél.
További ajánlott fórumok:
- Óvónéni végleg elmegy az oviból. Milyen búcsúajándékot adnál neki?
- Segítsetek! Óvónéninek búcsúajándék!
- Milyen egy bölcsődei beszoktatás? Leírnátok részletesen a tapasztalataitokat? Hány bölcsisre jut egy gondozónéni?
- Bölcsis dadusnéninek milyen búcsúajándékot vegyünk?
- Milyen búcsúajándékot vegyünk a tanárnőknek?
- Milyen búcsúajándékot adnátok a kollékáknak? Én megyek el és 4 csajnak szeretnék valami apró kedvességet adni.