Boszorkányháztető recept


15 dkg porcukor
15 dkg RAMA
4 tojás sárgája
15 dkg durvára tört keksz
15dkg darált dió
10 dkg darabolt csokoládé
A Boszorkányháztető elkészítési módja:
A porcukrot, rámát ,tojássárgáját habosra keverem,majd hozzáadom a diót, kekszet,csokit. A masszából zsírpapírra háztetőt formázok, becsomagolom, és hűtőbe teszem. Kb. 1 óra múlva szeletelhető.
Fagyasztóban gyorsabban hűl!(ha a családtagok türelmetlenek lennének)
Én két adagot csinálok, és a tojásfehérjéből rögtön fehér püspökkenyeret sütök.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: jaki64, 2006. nov. 8. 15:36
A boszorkányháztető elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.