Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Borban sült töltött hús recept

Borban sült töltött hús recept

A Borban sült töltött hús hozzávalói:
személyenként 2 szelet karaj

Töltelék:

apróra vágott gomba,
kemény tojás,
só,
bors,
egész tojás,
ázott kenyér,
kevés fehér bor
olaj


A Borban sült töltött hús elkészítési módja:
A hússzeleteket kiverjük, besózzuk. A töltelékkel megtöltjük, felgöngyöljük, fogvájóval megtűzzük és tepsibe tesszük. Kevés olajat és fehér bort öntünk alá és pirosra sütjük.

Burgonyapürével és salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A borban sült töltött hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook