Bokatörés (beszélgetés)
Szia Lavéria!
Túl vagy a fémkivételeken?
Én előtte állok, talán csütörtökön lesz, eléggé be vagyok rosálva!
Sajnos az enyém sem tökéletes /már a bokám/ és én is érzem a fémeket! Irtó hülye érzés!
Nagyon várom a válaszod!!:D
Üdv. Regina
Szia!
Na hogy van anyukád? Nekem most fogják kivenni a fémeket. Nagyon félek, nem tudom, hogy mire számítsak. Azért nem tökéletes a bokám, de remélem, hogy miután kiveszik a fémeket még jobb lesz. Utálok hozzáérni, mert érzem a fémeket.
Szia!
A műtéten szerencsésen túl van, már megkapta a járógipszet is, de még csak óvatosan terhelheti. Május 20-án fogják levenni. Újabb műtét még nem került szóba, sajnos a nagy izgalomtól mindig elfelejtette megkérdezni az orvosát. Minden esetben kiveszik a fémeket? És ezek szerint 7-8 hónap után csinálják a 2. műtétet? Ez mivel jár?
Köszi előre is!
Szia!
Velem történt. Tavaly szeptemberben. Lassan már készülhetek az újabb műtétre, mert ki kell venni a fémeket. Mire vagy kíváncsi vagy már csak voltál?
Sziasztok,
Anyukámnak múlt héten eltörött a bokája. Külső,hátsó bokatörés, amit rögtön műteni akartak, de nem engedte. Kapott egy kis időt megnyugodni és végül rászánta magát. Holnap műtik. Történt már valakivel hasonló? Gyógyulási idő?