Biztos semmi vagy bizonytalan valami? (beszélgetés)
Biztos semmi???
Hát nem tudod ,hogy az életben semmi sem biztos?:)))
Szia zsanza!
Akkor tényleg nincs mit vesztened!
HIHI:))))
3 éves stabil kapcsolat, szerető társsal kontra barátnőm fél éve tartó pasija, akivel igencsak szimpatizálunk... lényegében olyan, mintha a szeretőm lenne. A "legszebb" az egészben, hogy csomó helyre négyesben járunk, de a titkos pillantások azért ott vannak..
Lehet meg kéne lépni?? Végülis csak a stabil, szerető barátomat, a barátnőmet és végtére is magamat veszíthetem el...
Az ember tarsas leny !/ritka kiveteltöl eltekintve , nagyon nehezen viseli az egyedulletet!/
Viszont senkiben/semmiben nem tudsz teljessen biztos lenni ! Az eletunk talalkozasokbol es bucsuzasokbol all , szerintem .
szerintem a biztos
de nem magany, hanem egyedullet
(magammal jobb lenni, mint egy masik emberrel, aki esetleg labtorlonek hasznalna-bar nem tudom, mire gondoltal)
Mi a jobb szerintetek?Ha van valaki de bizonytalan,vagy ha nincs senki csak a biztos magány?
"A nyugalom fele a boldogságnak...."id.
További ajánlott fórumok:
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Biztos vagy bizonytalan?
- Miért félnek sokan a változástól? Miért félnek sokan feladni a biztos rosszat a bizonytalan jóért?
- Elhagyni a biztosat a bizonytalanért? De ha a másik az igazi?
- Ha valaki regisztráltatja magát munkanélküliként, de nem jár neki semmilyen címen pént, az egészégügyileg biztositot lesz azért?
- Mik a tapasztalatok Burger Kinges manageri állasról? Kaptam állásajánlatot, de nem merek váltani a biztos munkáról a bizonytalanra