Mik a tapasztalatok Burger Kinges manageri állasról? Kaptam állásajánlatot, de nem merek váltani a biztos munkáról a bizonytalanra (beszélgetés)
10. siba22
2014. aug. 18. 11:03
Hát én Burger-ban kezdtem az első 8 órás melómat,de soha többé.Akkor az leső 3 hónapban a szar pucolás,konyha sikálás stb volt az alap.Ha azt a gyomrod bírta maradtál.De utána is egy jó ideig ez ment.Soha többé!!!!!Inkább a Mc Donald,ott legalább nem takarítónak vesznek fel a régiek mellé.
9. babszibobó (válaszként erre: 8. - Niky91)
2013. júl. 26. 20:52
Én Mekis voltam szerettem, de csak mint diák, (2 évig egyhuzamban heti 5x8ban) nem tudnám hosszútávon elképzelni
8. niky91
2013. júl. 26. 20:49
Igen úgy tervezem :)
7. babszibobó (válaszként erre: 6. - Niky91)
2013. júl. 26. 20:48
az oké, de ne is a Burger legyen...bár amelett lehet tanulni valamit
6. niky91
2013. júl. 26. 20:44
22 évesen nem a gyár az álommelóm :):)
5. babszibobó (válaszként erre: 4. - Niky91)
2013. júl. 26. 20:44
Ha valóban dolgozol ott se nagyon ülnél és ott több műszak is van, persze nem tudom neked mit ajánlanak fel...anyagiakban nem hiszem, hogy sokkal több lenne
4. niky91
2013. júl. 26. 20:37
Most gyártósoron dolgozom és elunom az életemet is.Fizuról tudnátok valamit mondani? Most olyan 80 körül keresek 8 órában két műszakban és állok egész nap.
3. moonlight13 (válaszként erre: 1. - Niky91)
2013. júl. 26. 20:34
Azt neked kell tudni, miért szeretnél váltani. A mai világban természetesen már semmi sem biztos...
2. babszibobó (válaszként erre: 1. - Niky91)
2013. júl. 26. 20:32
Ha ugyanaz a manager, mint a Mekiben, akkor először végig kell menned a létrán, hogy jól el tudd látni a feladatodat, de persze azzal a véggel, hogy manager leszel 3 hónap alatt.
KOnyhai, raktári,fronton való, epénztári feladatok összehangolása, minden posuzton tudni kell helyt állni stb
1. niky91
2013. júl. 26. 20:12
Mik a tapasztalatok Burger Kinges manageri állasról?Kaptam állásajánlatot de nem merek váltani a biztos gyártósori munkáról a bizonytalanra.
További ajánlott fórumok:
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Elfogadnátok ezt az állásajánlatot? Teljesen tanácstalan vagyok..
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.
- Mi a véleményed a gyermekvállalásról a mai bizonytalan, válságos helyzetben?
- Biztos vagy bizonytalan?