Biztonsági Autósülés (beszélgetés)
Az a gyerekülés, amnek leszedhető a háttámlája, nem biztonságos. Ugyanis egy ütközésnél nem tartja a gyereket, hanem leesek a háttámla...
Serintem mindenképp oylat vegyetek, ami fix. És majd később egy csakis ülésmagasítót.
Köszönöm szépen a gyors válaszotokat,a fiam 3,5 éves és nem fér be a 9-36kg-ig az űlésbe,engem is felháborit,de ez van:-(
Háttámlásat veszek!!!
Sziasztok.Az én lányomnak is olyan van,aminek háttámlája van,valóban szétszedhető,de az ülésmagasító magában nem jó.
Ha a gyerek nem érte el a 150cm-t,vagy a 12 éves kort,akkor kötelező a biztonsági gyerekülés,vagyis ekkora gyereknél a háttámla használata is.A rendőr keményen megbüntet,ha nem így használod.
A lányom 27kg,és 134cm,még éppen jó,de ez van.Törvényileg így kell használni.
Hány éves és hány kg? Ha a közepes ülést nőtte ki, akkor van még ez a típus:
15-36 kg-ig. Nekem a 10 éves gyerekem is ilyenben ül még, nem sima ülésmagasítón. 12 éves korig ezt lehet használni.
Kisfiam kinőtte az autó űlést,láthatóan kényelmetlen neki,segitsetek mi a következő űlés ami elég biztonságos.
Elég egy űlésmagasító?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?