Birs alma szósz (saját receptem)





2-3 db birs alma(kb:1kg)
10-15 db édesitőszem (vagy ízlés szerint)
csipet só
A Birs alma szósz (saját receptem) elkészítési módja:
a héjazott birs almát felkockázom, annyi vizet öntök rá, hogy ellepje, csípet só, 10-15 szem édesitőszerrel puhulásig megfőzőm, ezután össze turmixolom.
-kész étel 2-3 adag
-hidegen és melegen tálalható husik mellé
-még kevesebb vízzel főzzük,akkor lekvár helyett is használhatjuk.
-pár kanál tejföllel krémesebb ízt kapunk.
Birsalma / 10 dkg = 41 kcal
jó étvágyat!
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: 6b94deaef4, 2007. szept. 30. 15:41
A birs alma szósz (saját receptem) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.