Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Birkahúsos kukoricakása recept

Birkahúsos kukoricakása recept

A Birkahúsos kukoricakása hozzávalói:
60 dkg báránycomb,
só,
őrölt bors,
10 dkg kukoricadara,
2 evőkanál pirospaprika,
3 gerezd fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
2 evőkanál zsír,
babérlevél,
2 evőkanál ecet.


A Birkahúsos kukoricakása elkészítési módja:
Ecetes, babérleveles vízzel leforrázzuk a faggyúmentes, kockára vágott birkahúst, majd leszűrjük. Az apróra vágott vöröshagymát zsírban megdinszteljük, majd rátesszük a leforrázott húst és átpirítjuk. Ezután pirospaprikát, zúzott fokhagymát teszünk rá, fűszerezzük sóval, borssal. Mindig kevés vizet rálöttyintve megfőzzük. Mielőtt teljesen felpuhulna a hús, beletesszük a kukoricadarát, és lassú parázs felett kevergetve készre főzzük.


Kategória: Húsételek receptjei


A birkahúsos kukoricakása elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook