Bevallom, duci vagyok és nem megy a fogyi:/ (beszélgetés)
Én szoktam mindig mondani, hogy soha nem szabad azzal foglalkozni, amit mások mondanak, vagyis befolyásolni hagyni magunkat, de azért az jelzés értékű, ha valamit sokan mondanak ugyan azt. Azon már érdemes elgondolkodni.
Nagyon csinos voltál nemkövéren, na .. ez az igazság.
Hát akkor erre gondolj.
Meg arra, hogy ha most nem megy 20 kiló, mi lesz 30-cal?! Milyen nehéz lesz?
De tényleg nem látod a 2 kép között a különbséget? :(
Én is duci vagyok, de ahogy egyik kedvenc filmemben mondja az egyik szereplő: az igazat megmondva, szarok az egészre! :)
Egészségileg kéne az a fogyi, tudom, na de majd... :) amúgy sem szexuális, sem párkapcsolati szinten, sem a nőiességemben a duciságom ténye nem zavar.
A boltban nem, pont most volt először, hogy a megfelelő méretet vettem ki farmerből.
Viszont a barátom anyukájától elhoztunk 2 otthoni nacit és annál szemre mondtam, hogy talán jó lesz (inkább reménykedve), de ha nem, akkor ez lesz az etalon....aztán megdöbbenve tapasztaltam, hogy teljesen jó a méret.
Köszi szépen.
Ha bele gondolok, hogy januárban kezdtem....fura nekem is.
Én is vagyok.
Most már lassan haladok, szumma: -26kg és 69kg vagyok most.
A célhoz még -6kg kell.
Sziasztok!
Hogy haladtok? Én még mindig tartom a diétát,már 75,6 kg-ra fogytam,eddig 21 kg-ot fogytam összesen,de még mindig van mit leadnom. Szerencsére most már elhiszem hogy sikerülni fog és nem fogom feladni.
Igen, annyi.
Valahol nem sok kalóriában, de szénhidrátba igen.
Vagy úgy, akkor bocsi félreértettem.
Igen, hízni tutira nem fog, max stagnál.
Egyébként közben rájöttem, hogy 20 ment le.
95ről 75re.
További ajánlott fórumok:
- Duci vagyok, na és?
- Szép az arcom, de duci vagyok! Nekem nem jár már a boldogság?
- Divatosan szeretnék öltözködni, de duci vagyok!
- Szerinted duci vagyok?
- Duci vagyok, nagy vádlival. Tud valaki ajánlani olyan helyet, ahol tudok venni magas szárú csizmát? :(
- Sziasztok! 100 kg vagyok, igazi körte alkat, elkezdtem fogyizni, milyen tornát ajánlatok?