Betegszállítással kapcsolatban szeretném tanácsotokat kérni (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
Mi törtent azóta, ?
Hogyan működik a betegszállítási rendszer?
Májustól valóban csak eü.intézmény jogosult megrendelni,de nem szigorították,hogy kinek jár.
Az orvos az ingyenes 1820-as számon kérheti vagy ha a rendelő regisztrált az internetes portálon szintén ingyen megrendelheti.Daganatos betegek kontrollját még az OEP nem is nagyon ellenőrzi.C-s diagnózissal megrendeli és kész.
No akkor ez remek!!! :D
Azért remélem, sikerül odajutnod szállítással. Tudom, akkor azonnal sorra kerülsz. És akárhogyan is van, kényelmesebb módja az odajutásnak!
Ezt találtam a neten:
A kemoterápiára szoruló beteg jogosult, ha az egyéb jármű igénybevétele számára nehezített. Ezt lehet kiolvasni belőle. Végtére is az orvos piszkoskodhat, talán kérj az onkológiától is telefonos segítséget.
Öt éve járok betegszállítóval az onkológiára. Nem volt semmi gond. Megvolt a telefonszám, előtte két nappal felhívtam Őket, hogy mikor megyen és kész. 2012 májustól viszont a házi orvoshoz kell felmenni és Ő igényli meg. Igen ám, de nem szívesen teszi, mert azt mondja, "tud maga menni".
Kérdezném jogosai igénylem e továbbra is a betegszállítást, vagy nem. Van valami korlát, kikötés, hogy ki veheti igénybe?
További ajánlott fórumok:
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
- Diszlexiával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, lehetőleg szakembertől
- TSMT tornával kapcsolatban, vagy más beszédmegindító tornával kapcsolatban van konkrét tanácsotok?