Beszámoló a napjaimról (beszélgetés)
Kicsikincsed: Kincső
:D
kicsikincsed: Matild
:D
Én hosszasan írnék az időjárásról,pont azért,mert azt hamar elunják az emberek,amolyan angolosan.
vagy írnék a divatról,hogy myilen tünetekkel harapózott el a suliban.
Vagy arról,hogy mire fogom használni,vagy épp nem használni az aznapi tananyagot.Ehhez persze ötletesnek és kreatívnak kell lenni,hogy ennek a mentén kezdd el figyelni a tanagyagot,de ennek valóban van is érteleme a te számodra is.
Én sem!!!
Ezért is írtam azt a hsz.-t, amit írtam!
Én míg külföldön tanultam küldtem helyzetjelentést a jelenlegi páromnak -akkor még nem voltunk echte pár- tényleg néhány sorban van hogy csak egy gyors SMS-ben, bár nem minden nap.
Tényleg csak helyzetjelentés, de pl a megszólítás sosem volt az ő neve (Kedves Pistukám, vagy Én Bélám, Hőn szeretett Kázmérom, Áhított Tódor) és az aláírás sem stimmelt (Epekedve: Vilma, Csók: Irén)
He he :D :D
Ez jó :)
Írd le, hogy mi volt a suliban, milyen gondolatok jutottak eszedbe. Miről beszélgettél, mit néztél a tv-ben, milyen zenét hallgattál, táncoltál-e rá. Mi idegesített fel, min mosolyogtál, min nevettél, mit olvastál. Végszónak meg, hogy összességében milyennek értékelnéd a napod.
Mondjuk erről a fórumról ne számolj be. ;)
Ne írj naponta !
Írj minden nap csak ennyit: " Napló készül!..."
Ez jóóó, tetszik. :)
Csakhogy naponta kell írnom....És ha 5 napig annyit írok csak, hogy suli. Hát az...
Minta:
Hétfő: suli
Kedd : suli
Szerda: suli
Csütörtök:suli
Péntek: suli
Szombat és vasárnap: reménykedés, hogy bűnöm bocsánatot nyert !:)
Ha ennyire eseménytelen az életed, én a helyedben ezt írnám.
Frappáns és nem kell kínlódnod!
Sok szerencsét!:)
Igeeeen. Nem is rossz ötlet! :DD
Jó, persze nem. Csak ez most tényleg olyan hirtelen jött. És még így nem beszéltem igazán senkivel, hogy e-mailben. Mert ott nem tud rögtön reagálni a dolgokra. És vagy visszaír vagy nem...
Pedig jó kihívás :) Fejlődsz vele. Látod, egy ilyen egyszerű dolog is problémát tud okozni. :)
Nekem is problémát okozott egy hasonló eset, de tanultam belőle :P
Elkezdtem ismerkedni egy pasival neten. Jól elvoltunk. Hülyéskedtünk is. Majd kaptam egy "beszólásom" miatt egy olyan "büntetést", hogy egy hétig minden nap írnom kell neki e-mail az aznapomról, hogy mivel telt, milyen volt, stb. :) De épp egyetemet kezd, ezért nem sok ideje lesz, de mondta hogy majd fogja olvasgatni a remélhetőleg tartalmas és meggyőző leveleim.
Nagyon szimpatikus a srác, kedves, aranyos, humoros. Meg úgy minden jó. :D
Na de milyen egy meggyőző levél a mindennapjaimról, amik csak sulizással telnek..? :O