Lehet e-mailben elkérni a társasházi beszámolót? (tudásbázis)
Ügyes társasházkezelők, közös képviselők weboldalon is tartják a kapcsolatot a házak lakóival.
Igen, kérheted, hogy emailben küldje meg számodra.
Az előfordúlhat, hogy az email ellenére megkapod a postaládádba is. Ennek üritéséről egyébként is jó gondoskodni, ha hosszabb ideig távol vagy.
En megkertem öket, hogy ne a postalädämba tömjek bele, mert nincs aki kiüritse...
Ritkän järok en arra.
Én laktam olyan helyen, ahol a k.k. olyan f.asz volt, hogy a nevem nem akarták kitenni a csengore (amiatt csomagokat nem kaptam meg). A hulye ferje meg lepakarta, amit kiragasztottam. A tulajnak többször kellett beszélni velük, hogy én vagyok a bérlő, aki felel a lakasért, az az egyetlen, bejelentett lapcímem, és ne szórakzzanak ilyen dedós dolgokkal.
Gondolom, nem kézzel vagy írógéppel írja 2024-ben. Szóval ha már egyszer digitálisan megvan, miért ne tudná elküldeni? Amúgy meg minden szolgáltatónál már külön kell kérni, ha valaki papírra nyomtatot verziót akar bármiről. fura a kérdés.
További ajánlott fórumok:
- Zajongás(gyermekek által) egy társasházban
- Akik társasházban laknak és zenészek
- Mit tennétek, ha a társasház alatt ahol laktok egy pékség lenne és nem lehet szellőztetni tőle annyira büdös?
- Ha sürgősen megoldás szükséges a társasházban, mit és hogyan lehet tenni?
- Közös udvarú társasházi lakásban lakni
- Közösképviselet, társasház kezelés