Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Lehet e-mailben elkérni a társasházi beszámolót? fórum

Lehet e-mailben elkérni a társasházi beszámolót? (tudásbázis)

okt. 31. 07:24

Ügyes társasházkezelők, közös képviselők weboldalon is tartják a kapcsolatot a házak lakóival.

Igen, kérheted, hogy emailben küldje meg számodra.

Az előfordúlhat, hogy az email ellenére megkapod a postaládádba is. Ennek üritéséről egyébként is jó gondoskodni, ha hosszabb ideig távol vagy.

okt. 30. 07:52
Lehet, de marhára utáljuk. Inkább add meg a címet ahova küldeni kell. Most képzeld van egy 200 lakásos ingatlan ahol egy része postaládába, egy része levelezési címre, egy része meg e-mailon kéri. Bele lehet bolondulni. Tőlem mehetne mindenkinek e-mailon, de nem lehet.
7. Hansika (válaszként erre: 4. - Simple)
okt. 29. 19:27

En megkertem öket, hogy ne a postalädämba tömjek bele, mert nincs aki kiüritse...

Ritkän järok en arra.

6. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 29. 19:24
Termeszetesen lehet, nälam müködik, mindent kiküldenek nemetorszägba ami nekem fontos a tajekozodäsra
okt. 29. 19:19

Én laktam olyan helyen, ahol a k.k. olyan f.asz volt, hogy a nevem nem akarták kitenni a csengore (amiatt csomagokat nem kaptam meg). A hulye ferje meg lepakarta, amit kiragasztottam. A tulajnak többször kellett beszélni velük, hogy én vagyok a bérlő, aki felel a lakasért, az az egyetlen, bejelentett lapcímem, és ne szórakzzanak ilyen dedós dolgokkal.

Gondolom, nem kézzel vagy írógéppel írja 2024-ben. Szóval ha már egyszer digitálisan megvan, miért ne tudná elküldeni? Amúgy meg minden szolgáltatónál már külön kell kérni, ha valaki papírra nyomtatot verziót akar bármiről. fura a kérdés.

4. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 29. 18:56
Nekünk simán elküldi e-mail-ben is ha kérjük, de mindenkinek a postaládájába be szokta dobni a történéseket egy bazi nagy vastag borítékban.
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 29. 18:36
Ha nincs meghatározva, hogy nem lehet, akkor semmi akadálya.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 29. 18:17
Szerintem mennifog,,de nálunk mindenki kap példányt a postaládába.
okt. 29. 18:09
Az lenne a kérdésem azoktól akik társasházban laknak, hogy mennyire opció emailban kérni a beszámolót, ha nem vagyunk ott?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook