Bulgária- Napospart! Vélemények, beszámolók :) (beszélgetős fórum)
Hát nagyon nem friss infó, de 34 évvel ezelőtt voltam, akkor jó volt, ma már csak jobb lehet - gondolom én.
Jó nyaralást kívánok:)
Sziasztok!
Szeretnék segitséget kérni.
Aronia Beach szállodába foglaltam,mert árértêk arányban megfelelőnek tűnt,egész jó értêkeléssel,de elbizonytalanodtam, mert utólag láttam rossz értêkelést is.Járt ott vki mostanában?mik a tapasztalatok?3 éves gyerekkel megyünk.
Köszi a válaszokat
B
Szia.
Már írtam lentebb is, hogy itt: Bulgária light [link]
érdemes szétnézni, kérdezgetni.
A teljesség igénye nélkül néhány hotel. Burgas Beach hotel, Nessebar Beach hotel, Zefír hotel ajánlott gyerekekkel, mind közvetlen tengerparti, gyerek programokkal. Érdemes még itt is: nyaralasbulgaria.hu nézelődni, gyerekekkel a Dune Residence & Burfa Beach (itt van az ellátás) ajánlott. A Golden is szuper, de önellátással, erről is van bővebb infó a fenti fórumon.
Sziasztok! Idén a Napospartra tervezünk utazni az IBUSZ szervezésében június 29-től július 08-ig. A választott szálloda a Smartline Meridian****
Volt esetleg már valaki ebben a szállodában?
Másik kérdés: Neszebár mellett milyen látnivalók/érdekességek vannak a Naposparton? Megnéztem a neten, hááát, nem sok mindent találtam. Igazándiból csak láblógatós vakációt tervezünk, de a "felhozatal" így is elég szegényesnek tűnik.
Sziasztok.
Érdeklödni szeretnék sunny beach árakat tudtok estleg irni??
Étterem ittal fagyi ilyenek érdekelnek.
Elöre is köszönöm
Szia!
Az attól függ honnan indultok. Nyugat MO, Pest, Szerbián keresztül. Kelet MO, minél közelebb a román határ Románia. De mi pl. Borsodból járunk, s Szerbiát favorizáljuk, több oda-vissza kb 600 km-l (1100<>1400), időben nekünk kb. ugyanannyi lenne, de az 1400-ból kb. 1100 pálya.
De Neked is ajánlom a lentebbi fórumot, sokkal pörgősebb.
Szia!
Mi voltunk a komplexumban, de nem ebben a hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat, csak a naposparti nyüzsgést hiányoltuk egy kicsit.
Egy kis munkát adok! Itt: [link] nézelődj, sokkal több az infó, keresőbe beírod és jönnek a találatok.
Kedves Fórumozók! No, megjártuk Bulgáriát! Felejthetetlen pozitív élményben volt részünk! Mindenkinek csak ajánlani tudom kamasz gyerekekkel (is). A szálloda- Hotel Kuban- várakozáson felüli volt, egész napos animáció, ételek, italok, minden tökéletes volt. Igaz, mi az új, családi 5 emeletes szárnyban voltunk.
Jövőre Görögország a cél:-) Köszönök minden segítséget!
Sziasztok!
Mi csütörtökön utazunk a hotel dolphin marinába. Ez egy négy csillagos szálloda.Volt már ott valaki?Várnától 8 kilométerre található a Grand Hotel Várna komplexumban.Ha van valakinek a szállodával kapcsolatban tapasztalata kérem írja meg,mert nagyon vegyes véleményeket olvasok.
Köszönöm!
Üdv!
Szerintem teljesen felesleges annyi pénzt kidobni idegenvezetésre. Simán megoldható 1-es busszal. Annyi lehet a gond, hogyha olyankor mentek, amikor rosszabb az idő, nehéz feljutni a buszra.
Itt jobban pörög a fórum, több az infó:
Sziasztok!
No, körvonalazódni látszik az utazásunk. A Neckermann szervezi és a Robinson Tours buszaival megyünk Bp. Népligetből a Napospartra a Hotel Kubanba.
Van valakinek véleménye akár az ut.irodáról, a buszról, vagy a szállodáról?
Plusz kérdésem, fakultatív programban magyar nyelvű idegenvezetéssel lehet jelentkezni Neszebari fél napos kirándulásra. Négyünknek 100 leva...
Szerintetek megéri, vagy menjünk simán busszal, akkor 20 levából megússzuk, viszont nincs idegenvezetés.....Vett már részt ilyenen valaki?
Köszi!!
Sziasztok!
Repülővel tervezzük a Bulgáriai nyaralásunkat.
Bp-Szófia, Szófia-Várna,Várna transzfer Albenáig.
Helyi közlekedést taxival oldanánk meg,illetve busszal.Néztem, hog nincsennek nagy távolságok :-)Minden bejárható.Vagy béreljük autót??
Véleményetekre lennék kíváncsi, szerintetek ez járható út??
Kedves Fórumozók!
Még nem voltunk Bulgáriában. Júniusban, vagy augusztusban mennénk. 50-es házaspár vagyunk és kiváló minőségű, közvetlen tengerparti szállodát keresünk, ahol szép a környék és a tenger minősége is megfelelő. Mit ajánlanátok?