Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Beperelik Alföldit tartozása miatt (beszélgetős fórum)
ja..úgyis ott vannak a hasonszőrűek:-)
Még nem hívtam:)
Túl jó a hangom, és az orrom sincs még eltörve, mint Bunyós Pityunak.
Van még teendőm rengeteg:DDDD
Te hívtad már a Fásyt? Talán be tud tenni Zsülike után:O))
Akkor ne a Knorrt hívd:DDDD
Nem tudom:)
Hívd fel a Knorrt:)
Én a Fásy-mulatóra gyúrok:DDDD
Levesporreklámba én is mennék. Hol kell jelentkezni:O))))
Jaj ja. Vagy megy vissza a reggelibe müsorozni.
Egy-két levespor-reklám, és meglesz az a pénz:DDD
Így van . Neki se legyen már könnyebb.
ügyes ez a Robi fiu majd kimászik a bajból valahogyan...
Ott a pont, csak nem találtam:)
nem rossz...de Vikidálnak és Bencsik Samunak jobban hiszek! :)))
[link]
Nyugdíjalapba fektetném a pénzem:DDD
mindenki előtt nyitva a lehetőség
:)
ne akarj az lenni,nem tart az sokáig
Én is bulvárhír akarok lenni:)
Zéró teljesítmény, címlapok:)
Királyság!:DDD
Az semmi...képzeljétek...vannak ilyen emberek is...ma hallottam
[link]
Ott az Alföldi!!!
Már ide is bemászott...azt a mindenét!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem téged? Alföldi Róbertről van szó,de tudod te ezt:O)
Most már tele van, de ehhez kellett a bulvársírás is, nem?:DD
Hát azért nem hinném, hogy nagy színészeink,
vagy "cölöbjeink" annyira dúskálnának lóvéban.
Max akik "sz.pnak érte"
Mostanában minden sz.rt bevállalnak pénz miatt.
Minden gagyi reklámot,haknit.
Én speciel egyiket sem irigylem vagy bármi, elég az ő bajuk,mind magánéletileg,mind erkölcsileg, anyagilag.
Istenem Alföldi is ember tartozik nagy ügy,hányan
tartoznak még ebben az országban?Sokan!
remélem most nem engem emlegettek itt mert én nem szoktamhitelt felvenni...
Én szerintem ugyanúgy élnek ,mint mi kisemberek. Ha nekünk is telik mi is dőzsölünk nem? És járunk nyaralni. Ha meg nem mi is tartozunk. Egy szónak is száz a vége szerintem nincsenek ők megfizetve. Lásd a nyugdíjuk röhelyes. Sőt még az átlag alatti. Mert ugye sok csak a haknik idején élt fényesen,azok után meg mit kapnak?
Az értékes emberekre nincs igény az országban, pl. az operaénekesek, balettáncosok, zenészek éhbérért játszanak végig éjszakákat...persze más lenne a helyzet, ha mind meztelenül zenélne v táncolna, és minden jöttmenttel szexelne...akkor biztosan nem ennyit keresnének, de milyen ember lenne belőlük??? hát nem tartanám értékesnek...
További ajánlott fórumok: Ismerősöm tartozását a januári munkanélküliből ígéri megadni, de most hallottam valakitől, hogy azt már decemberben utalták. Ez igaz? Öröklés, hagyaték: van-e valami lehetőség, hogy ne kelljen olyannak (igaz papíron rokon) a tartozását kifizetni akiről azt sem tudjuk ki? Ha egy BT-nek tartozása van a NAV-felé, lehet részletfizetést kérni úgy, hogy zárolták a számlát? Az albérlőnk elismerte közjegyző előtt a tartozását, ki szeretnénk költöztetni őket, mi ennek a módja? A lakásvásárlás menete, hogyan tudunk utánanézni, hogy az eladónak nincs tartozása? Kiderült hogy az albérlőmnek apeh áfa tartozása van, állandóra van bejelentve hozzánk, kell e attól félnem hogy nálunk fognak foglalni?