Ismerősöm tartozását a januári munkanélküliből ígéri megadni, de most hallottam valakitől, hogy azt már decemberben utalták. Ez igaz? (tudásbázis kérdés)
Karácsony előtt vagy két héttel, nem emlékszem pontosan. De tegnap a januárit is megkapta.
Én december 5.én kaptam meg a novemberit azóta semmi, pedig folyószámlára jön! Anyósod mikor kapta?
Anyósom decemberben kapta meg. Sőt, neki azt mondták, a januárit is ebben a hónapban utalják, de az még nem jött.
Sziasztok! Tudja valaki hogy a decemberi munkanélkülit azt mikor kapjuk? Decemberbe vagy csak januárba? Sürgős lenne a válasz!
Sziasztok!Nem szeretnék új topikot nyitni,de lehet egy kérdésem?Pontosabban 2!
Szoc.osztályra be kell vinnem még 2 papírt!
Az egyik:-hatósági bizonyítvány(ez mi?)
-az álláskeresési segélyt megszüntető határozat
Ez meg is van,de az enyémet anno nem megszüntették,hanem módosították,akkor azt a papírt vigyem,amelyiken a módosítás van?
Köszi a válaszokat,ha valaki ír :)
Most értünk haza a munkaügyiből.a januári juttatást,most hó 25-én utalták ki és kb 1 hét mire a számlára ér,tehát,jövöhét kedd szerda magassága.
Remélem ezek után nem kételkedtek abban,hogy a januárit még senki nem kapta meg legfőképp nem decemberben.....
Az álláskeresési ellátások (álláskeresési járadék, álláskeresési segély mind a három típusa) utólag, havonta kétszer kerülhetnek kifizetésre. A rendszeres kifizetés minden hónap elején történik, általában 10-ig. Havonta egyszer, a hónap közepén – központilag meghatározott időben – történik az olyan kifizetés, amely az ellátás hó közbeni megállapításhoz, megszüntetéséhez, vagy valami rendkívüli eseményhez kapcsolódik. Ezek a kifizetések többnyire tört hónapi kifizetések.
A megállapított ellátást az ügyfél kérheti posta címre (lakcímkártyával igazolt), illetve általa megadott számlaszámra.
Ez alapján a januárit nem küldhették ki decemberben!
Ha ugy van ahogy mondod,akkor a decemberi nincs meg.....nem jól van valami......
Szia!Páromnak még nem jött a januári.
Igen,decemberben 2szer kapott párom.novemberit és decemberit.januárit még nem.kivonaton sem szerepel,csak a 2010 11.hó és 2010. 12.hó.olyan hogy 2011.01.hó sehol nincs.
A novemberi úgy ahogy mondod, dec. elején, aztán hó közepén a decemberit is utalták, és pár napja nekünk már a januárit is utalták 20 ezerrel kevesebbet :( csak tudnám, hogy a f...ba, mikor még nem járt le a 91 nap, ameddig emelt ill. nagyobb összeg van naponta megállapítva :(
Szia. Már a januárit is utalták :(
Mi is novembertől kezdtük!
Filcike! A novemberit,decemberben a decemberit januárban kapod,mivel decemberben kétszer kaptál,megkaptad a januárit is ,így csak február elején kapsz. Pl,ha május 15.ig vagy munkanélkülin,még júniusban is kapsz ellátást.
Na jól van...utoljára leírom.
Párom van munkanélkülin. Novemberben igényelte meg, dec. elején küldték ki neki a 2010 11. havit, és dec. 22én a 2010 12. havit, szal a januári még van valahol.
Igen, határozottan tudom,hogy dec,20 körül utalták mindenkinek.A munkaügyi kp.ban mondták.
A decemberit.. Vaze, az államkincstár nem kivételez, szal tuti, hogy nem a januári volt :D De hidd azt, én letojom....
az a decemberi volt!!!!!!!!
Karácsony előtt utaláták! Jól mondja az ismerősöd!:)
Szia!én is ezt írtam,nem értem miért kell elhitetni,hogy decemberben kiutalták a januárit.Hihetetlen.
Decemberben senki nem kapott januárit, a munkanélkülit mindig utólag fizetik!
[link]
de mi még a januárit nem kaptuk meg,azért gondolom,hogy a héten kell jönnie.
Így már én sem vagyok biztos,bár nekem mindig 8-10 között van a számlámon,de decemberben Karácsony előtt rajta volt a januári is a számlámon,így csak február 8-10 kötött kapom újra.
Én nem tudom,mert ebben nem vagyok jártas.Bár egy fórumon olvastam,ahol szakértő válaszolt,hogy havonta kétszer utalnak.Hó elején a törthavit,tehát ha előtte voltál jelentkezni,hó végén a rendes havit.Ebből arra jutottam,hogy a novemberi rajta volt dec.2án.akkor a januárinak a héten mindenképp rajta kell lennie,mivel a decemberi is rajta volt ünnepek előtt,amit valamikor 27-e környékén kellett volna utalniuk.Igaz,nekem ez kicsit zavaros....
A januárit valóban a hónap végén utalják,ám az csak 8-10-re lesz számlán.
Nekem is decemberben utalták...
elvileg a tárgyhavit decemberben a 2 ünnep között kellett volna utalniuk,de rendesek voltak és kiutalták karácsony előtt.Szerintem a januárit is a héten kéne hogy utalják,de ebben nem vagyok biztos.
Dehogynem hiszek!! Egyébként meg most jövök rá, hogy teljesen félreérhetően tettem fel a kérdést. Szóval alapesetben a novemberi munkanélkülit megkapták decemberben, ahogy egyébként is esedékes lett volna, a decemberinek a kifizetése pedig elvileg januárban lenne esedékes, és a decemberi kapták meg még decemberben, nem a januárit. Ezekszerint a Te párod is megkapta egy hónap alatt mindkettőt, szóval akkor biztosan átvertek:(((
a januárit pedig februárban
További ajánlott fórumok: