Az albérlőnk elismerte közjegyző előtt a tartozását, ki szeretnénk költöztetni őket, mi ennek a módja? (tudásbázis kérdés)
Köszi:)Voltunk délután,és ezt fogom tenni.
Aki kivenné júniustól,fel szeretné újítani,festés,stb.Zárakat megvettük.
Ideiglenesen betesszük a bútorokat a garázsba,de két hét múlva el kell szállítsák,mert nem tudom tárolni,kell a garázs a leendő lakóknak.
Úgyhogy ,mennek szombaton-,ma rendezték a tartozásukat is.
Van pár lehetőség.
A lakás felújítása miatt a nyílászárókat, ajtók ablakokat emeljétek le, vigyétek el ha van rá lehetőség "kifesteni". Éltek a felújítás lehetőségével.
Másik esetben a felújítás miatt festés, padló lakkozása miatt stb, ki kell rakni a bútorokat, közben a zárakat is kicserélitek.
Valakinek esetleg valami jó ötlete,hogyan lehet kitenni az ott lakókat???
A rezsi tartozást kiegyenlítették-megszorításokat alkalmazva-de kitenni nem tudjuk őket:((
Pedig már lenne egy család,akik költöznének.
Az a helyzet,hogy az ELMŰ sem kapcsolhatja le-szerelheti le az órát,ha laknak bent.
Törvény ellenes.
Marha jó törvények vannak ebben az országban:OO
Sajnos közjegyző által hitelesített szerződés hiányában nem teszi ki még a rendőrség sem.
Max feljelentés,de az elhúzódik .
Valami gyors megoldás valakinek???
Patthelyzetbe kerültünk.
Már van 80 ezer rezsi tartozásuk,és felszólítottuk őket már hetekkel ezelőtt,hogy elsejéig hagyják el a házat.
Lenne más,aki kivenné,de így nehezen tudom kiadni:(
Már arra gondoltam,hogy kirakom bútorostól motyóstúl őket az utcára,aztán menjenek a bánatba.
tehetetlen emberek,akik rajtam akarnak élősködni.
Rengeteg van belőlük sajna:(
Az sem riasztotta el őket,hogy elzáratom a közüzemi dolgokat.
Bebüdösítették a házam,rendkívül koszokak,ápolatlanok-szóval gááááz!!
Szia!
Én rájuk küldtem embereket.
Írtatok hivatalos szerződést?
Nekem már a jövő héten ki kell rakjam őket,mert nem fedezi a kaució a költségeket.
Viszont nem akarnak elmenni-múlt hónapban jöttek.
Gondolom,a hatóság kirakhatja őket,ha nincsenek hivatalosan bejelentve.
Pont ugyanebben a cipőben járunk.
Úgyhogy kíváncsian olvasom a hozzászólásokat:O