Belevág valaki hétfőtől a Gastroyal rizsleves-kúrájába? (beszélgetős fórum)
Ez tény, a legjobb diéta az, ami utána is betartható, minden különösebb változtatás nélkül. De néha drasztikus módszerekhez kell folyamodni. :) Engem pl. ez a rizsleves diéta indított el a fogyás útján. Előtte sehogysem sikerült hozzákezdenem. :(
Én is azt mondom, hogy sok sikert mindannyiunknak a fogyáshoz, bármilyen módszerrel is történjen! :)
én pl monoton fehérjediétával próbálkoztam...hatásos volt, csak utána katasztrófális volt ahogy a többi ételre rávetettem magam.
Lassan egy év diéta után már kezdtek rájönni, hogy sajnos nekem mindent enni kell egy diéta alatt ahhoz, hogy utána ne jojózzak és ne kívánjam annyira a diéta alatt mellőzött ételeket.
Ha elég nagy az elszántság és az akaraterő, akkor sztem nem nagyobb a kockázata, mint más diéta után. Én úgy örültem annak a leadott néhány kilónak, hogy nagyon vigyáztam, hogy mit eszek. Nem is híztam egész addig, míg el nem mentünk nyaralni és el nem engedtem magam... :(
De ez szinte az összes diétázóra, fogyózóra igaz. Ha ugyanúgy próbál enni, mint a kúra előtt, akkor tuti a visszahízás, sajnos.
Úgy döntöttem, hogy mégsem rendelek több levest egyenlőre. Abszolút nem kívánom...
Emese veled mi van? Tényleg rendeltél még erre a hétre is?
Ezt mire írtad, Trinti?! A rizsleveskúrára?
Én délig betartottam a diétát, aztán délután a Vidámparkban voltunk, ott már nem. :) Egy kis jégkrém és vattacukor befigyelt. ;-)De mást nem ettem. Holnaptól újra leves...
Hát csili én sem vagyok ügyes. Ma délig bírtam én is. :( Gondoltam, hogy este eszek majd még egy levest, de nem bírtam. A déli normális kaja után már nem volt hozzá étvágyam. :)
Gratula neked a 2 kilóhoz, nem értem én miért nem fogytam többet. De hogy "csomag" szavaival éljek ez vlszinű nem az én diétám. Én is próbálkozni fogok mással, muszáj lenne lefogynom még 5 kilót.
Kivi vagyok Emese hogy fogja bírni a jövő héten is ezt enni... :)
Neked is sok sikert a további fogyáshoz.
Sziasztok!
Eddig nem volt időm jelentkezni, de én feladtam tegnap. Nem volt rossz az eredmény 2 kiló minusz, de az undor nagyobb volt.
Gratulálok nektek, hogy eddíg bírtátok. Én is próbálkoztam mindnféle ízesítéssel, de nem jött be.
Kolleganömmel együtt kezdtük el és próbáltuk végigcsinálni de hiába. Reggel még jól esett a leves de a délit már nem bírtuk megeni pénteken. Inkább valami mással próbálkozom ezek után. További ok sikert nektek és be fogok nézni ebbe a topikba továbbr is, hogy lássam milyen ügyesek vagytok.
További kitartást!
Csili
Sziasztok!
Elérkeztem az utolsó előtti naphoz! :) Ma reggel 60 dekával kevesebb voltam. Lehetett volna több is. :( De nem baj, mert amúgy meg egész jól látszik, hogy valamivel vékonyabb vagyok.
Most az a gondom, hogy el kéne menni az Állatkertbe vagy a Vidámparkba a lányommal, mert ugyebár gyereknapos hétvége van, és ott hol fogom megenni a leveseimet?! Azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy úgy fogom csinálni ezt a két napot, hogy reggel és este leves, napközben meg valami saláta vagy zöldség. Állítólag így is lehet. És így marad még hétfőre és keddre is leveske. Csilla, Emese ti hogy vagytok?
Köszi!
Hát sajnálom, hogy így nem bírod az ízét! :( Lehet, hogy jobban is jársz így. :) Én végigcsinálom a hét napot, aztán majd meglátjuk.
Sok sikert a további fogyáshoz!!!
További ajánlott fórumok:
- Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba?
- Joker Food és Gastroyal
- Mik a tapasztalatok a Gastroyal fogyókúrás étrendeivel kapcsolatban?
- Ismeri valaki a Gastroyal-os algás diétát? Tapasztalatok esetleg?
- December 10-től megrendeltem Gastroyaltól a paleoit étrendet. Csatlakozik hozzám valaki?
- Hétfőtől belevágok a tojásdiétába.Velem tart valaki?